ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Τρελάθηκε» με τους διοργανωτές ο προπονητής της Ισπανίας

Σέρτζιο Σκαριόλο
AP Images

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έξαλλος με τους διοργανωτές ήταν ο Σέρτζιο Σκαριόλο μετά το τέλος του αγώνα της Ισπανίας με την Ιαπωνία, για το Ολυμπιακό τουρνουά στο μπάσκετ.

Ο λόγος ήταν ότι οι «φούριας ρόχας» αναγκάστηκαν να περιμένουν σχεδόν μισή ώρα πριν τους επιτραπεί να επιστρέψουν στ' αποδυτήρια μετά τη νίκη στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση.

Ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε να γίνουν άμεσα αλλαγές, τονίζοντας ότι το να περιμένουν οι αθλητές για να έχουν πρόσβαση σε εγκαταστάσεις αποκατάστασης θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερους τραυματισμούς.

«Πρέπει να υπάρχει περισσότερος σεβασμός προς τους παίκτες», υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιβήρων εκφράζοντας ανοικτά τη δυσαρέσκειά του με αυτό που συνέβη στην ομάδα του: «Χρειάστηκαν 25 λεπτά μετά τον αγώνα για να μπορέσουν να βάλουν τα πόδια τους σε ένα παγωμένο ντους κι αυτό είναι κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο και πρέπει ν΄ αλλάξει».

Ο λόγος της αναμονής δεν έγινε γνωστός, με τον Σκαριόλο είναι πολύ εκνευρισμένος: «Τα πόδια τους είναι κουρασμένα και πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό. Τα πρωτόκολλα πρέπει να αλλάξουν», πρόσθεσε και κατέληξε: «Όλοι είναι εδώ για ένα πράγμα και αυτό είναι οι παίκτες και πρέπει να φροντίσουμε για την υγεία τους. Ειλικρινά, δεν ενοχλούμαι μόνο για να γκρινιάζω, επαναλαμβάνω, είναι απίστευτα επικίνδυνο»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παπαευαγγέλλου στο Newsbomb.gr: Γιατί θα εμβολιάζονται οι 12-15 – Πώς πήρε την απόφαση η Επιτροπή