ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χαμός στο Ολυμπιακό Χωριό - Κορονοπάρτι με Λούκα Ντόντσιτς! (video+photos)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χαμός στο Ολυμπιακό Χωριό - Κορονοπάρτι με Λούκα Ντόντσιτς! (video+photos)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σάλος έχει προκληθεί στο Τόκιο μετά το κορονοπάρτι που φέρεται να οργάνωσαν αρκετοί αθλητές στο Ολυμπιακό Χωριό, ανάμεσα τους κι ο «σούπερσταρ» του ΝΒΑ, Λούκα Ντόντσιτς.

Οι περιορισμοί είναι ιδιαίτερα αυστηροί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε πολλούς αθλητές να οργανώσουν πάρτι εν μέσω των αγώνων.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, στο κορονοπάρτι πήραν μέρος πολλοί αθλητές από πολλές χώρες, με τον Λούκα Ντόντσιτς και τον Γκόραν Ντράγκιτς της Σλοβενίας να... πρωτοστατούν.

Οι αποστολές έχουν πάρει επιπλέον μέτρα προστασίας, αλλά οι αθλητές βρήκαν τρόπο να συγκεντρωθούν, έχοντας μαζί τους αλκοόλ και ναργιλέ, ενώ ορισμένοι έπαιξαν χαρτιά.

Πάνω από 3.000 νέα κρούσματα στο Τόκιο

Την ίδια ώρα, σήμερα (28/7) αναμένεται να υπάρξει νέο αρνητικό ρεκόρ όσον αφορά στα κρούσματα κορονοϊού. Όπως μετάδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Kyodo News, το οποίο επικαλέστηκε κυβερνητικές πηγές, τα νέα που θα ανακοινωθούν σήμερα αναμένεται να ξεπεράσουν τις 3.000. Η εξάπλωση του ιού στην ιαπωνική πρωτεύουσα συνεχίζει να προκαλεί ανησυχία, καθώς παρατηρείται αύξηση της διασποράς τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα τα νοσοκομεία της πόλης κάνουν ετοιμασίες για την περίθαλψη νέων περισσότερων ασθενών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Το χρονικό της προφυλάκισης - Τι είπε μόλις άκουσε την απόφαση