ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Κρατάμε ζωντανή τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου

Δημήτρης Γιαννακόπουλος
InTime

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στην απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς αλλά και στην παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Για ένα τουρνουά που δίνει τη δυνατότητα να παραμείνει ζωντανή η μνήμη του κορυφαίου παράγοντα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, του Παύλου Γιαννακόπουλου, αλλά και του αδερφού του Θανάση, έκανε λόγο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, ο κ. Γιαννακόπουλος μίλησε και για την απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ ευχαρίστησε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που για ακόμα μια χρονιά αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και θα δώσει το «παρών» με την ομάδα του, την Παρτιζάν.

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

«Προτού αναφερθώ στο τουρνουά θα ήθελα να συλλυπηθώ την οικογένεια και τους οικείους του κ. Ίβκοβιτς, έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Καλή δύναμη και κουράγιο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Όσον αφορά το τουρνουά, είναι πάρα πολύ δύσκολο να έρχεσαι στο ΟΑΚΑ και να βλέπεις τους διαδρόμους, τις κερκίδες και να μην βλέπεις κάπου είτε τον Παύλο, είτε τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Αυτό το τουρνουά μας δίνει τη δυνατότητα να κρατάμε ζωντανή την μνήμη τους και θα ήθελα να ευχαριστήσω και τις τρεις ομάδες και τους προπονητές, οι οποίες αμέσως αποδέχθηκαν την πρόσκληση. Και την Μακάμπι που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Θα ήθελα να πω ίσως ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον φίλο, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος πάντα στο άκουσμα της πρόσκλησης αυτής, μην υπολογίζοντας προγράμματα, προετοιμασίες και υποχρεώσεις, η απάντηση του είναι πάντα “ναι”. Ένας άνθρωπος με τον οποίο μαζί έγιναν όλα όσα βλέπετε εδώ μέσα και είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι έχει φίλους και ανθρώπους που αγαπάνε, τιμάνε και σέβονται το παρελθόν.

Θα ήθελα να ευχηθώ να γίνει ένα πολύ ωραίο τουρνουά, η καλύτερη ομάδα να κερδίσει και να είναι ένα τουρνουά που όλες οι ομάδες να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Να είναι μια χρονιά όπου όλοι οι αθλητές και όλες οι ομάδες όσο το δυνατόν λιγότερο ή αν γίνεται και καθόλου τραυματισμούς. Να κερδίσει η καλύτερη ομάδα, γιατί στο τέλος πάντα ένας είναι που σηκώνει τα τρόπαια.

Ένα ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που αποδέχθηκαν την πρόσκληση. Ελπίζω για ένα πολύ όμορφο τουρνουά. Σας ευχαριστώ όλους».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Γιαννακόπουλου

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.255 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 39 νεκροί σε 24 ώρες, στους 352 οι διασωληνωμένοι

Καταγγελία μητέρας 19χρονης: Η κόρη μου υπέστη σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις - «Μίλησαν» κινητά και η κάμερα στο σαλόνι