ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν 70-84: Οκόμπο και Αντετοκούνμπο «προσγείωσαν» το «τριφύλλι» (video)

Ευρωλιγκα Euroleague
Intime

Euroleague: Μετά τον θρίαμβο επί της πρωταθλήτριας Εφές, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα (70-84) στο ΟΑΚΑ από τη Βιλερμπάν, η οποία είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έλι Οκόμπο και άξιο συμπαραστάτη του τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Την εξαιρετική της πορεία στη φετινή διοργάνωση συνέχισε η ASVEL, η οποία μετά τον θρίαμβο επί της ΤΣΣΚΑ, φεύγει και με το «διπλό» από την Αθήνα.

Η γαλλική ομάδα «έκλεισε» έτσι με δύο νίκες αυτή τη «διαβολοβδομάδα» και κάνει όνειρα για playoffs.

Παράλληλα, προσγείωσε «ανώμαλα» και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική εμφάνιση που είχε κόντρα στην Αναντολού Εφές. Ήταν ουσιαστικά μια ήττα… πισωγύρισμα για το «τριφύλλι», το οποίο δεν μπήκε με την ένταση που είχε πριν από δύο ημέρες κι από ένα σημείο κι έπειτα έτρεχε και δεν… έφτανε!

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Έλι Οκόμπο, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας, σημειώνοντας 35 πόντους (8/12διπ., 5/7τρ., 4/4βολ.) σε 31 λεπτά! Μάλιστα, στην τέταρτη περίοδο σημείωσε περισσότερους απ’ ότι όλοι οι «πράσινοι» μαζί, καθώς είχε τους 17 από τους 26 της ομάδας του (σ.σ. έναντι 16 του Παναθηναϊκού).

Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Συγκεκριμένα, πέτυχε career-high με 12 πόντους (6/7 δίποντα), και 6 ριμπάουντ σε 19’22’’.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρίζικ - Τραβίτσκι - Βικλίτσκι
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-24, 38-43, 54-58, 70-84
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (Πρίφτης): Πέρι 2, Μέικον 16, Παπαγιάννης 7, Παπαπέτρου 16 (2), Φέρελ, Γουάιτ 7, Νέντοβιτς 8 (2), Έβανς 12, Σαντ Ρος 2.
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (Πάρκερ): Οκομπο 35 (5), Ουεμπανιάμα 3 (1), Τζόουνς 13 (1), Καουντί 2, Λακόμπ 2, Γκιστ, Οσετκόφσκι 2, Λάιτι 9 (1), Χάουαρντ 6 (2), Στραζέλ, Αντετοκούνμπο 12.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ληστεία-σοκ στο Μενίδι: Ρομά εμβόλισαν αμάξι για να κλέψουν και έσερναν γυναίκα για... 400 μέτρα

Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης

Μεσογειακός κυκλώνας - Αρναούτογλου: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα πληγούν