ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Τρίτη σερί ήττα ο Παναθηναϊκός - Όλα τα highlights κι η βαθμολογία (vids)

Euroleague Ευρωλιγκα
Intime

Euroleague: Δείτε τα highlights των αγώνων της 9ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία της διοργάνωσης.

Το τρίποντο του Ιωάννη Παπαπέτρου ήταν άστοχο στην εκπνοή κι ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 72-74 από την Ούνικς Καζάν στο ΟΑΚΑ.

Το «τριφύλλι» είχε ορισμένα καλά διαστήματα, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να παρουσιάσει ένα σταθερά καλό πρόσωπο, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να πάρει τη νίκη για τρίτο σερί ματς στη Euroleague.

Η Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε διαστημική εμφάνιση και διέλυσε 93-67 την Μπασκόνια! Οι «μπλαουγκράνα» προηγήθηκαν ακόμα και με +41, με τον Νίκολα Μίροτιτς να κάνει εκπληκτική εμφάνιση, μετρώντας 25 πόντους (4/4διπ., 4/4τρ., 5/6βολ.), 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ κι ένα κλέψιμο σε 18’20’’

Ο κορυφαίος της Μακάμπι, Ντέρικ Ουίλιαμς, αστόχησε κάτω από το καλάθι στο φινάλε κι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκαμψε 74-73 την αντίσταση της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη έβαλαν έτσι τέλος στο αρνητικό σερί τους, καθώς πανηγύρισαν νίκη, μετά από τρεις αγώνες. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν μετά από πέντε συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα.

Η Αναντολού Εφές θύμισε την εντυπωσιακή ομάδα των δύο προηγούμενων ετών κι έκανε εντυπωσιακό πέρασμα από το Βερολίνο. Η κάτοχος του τίτλου, «ισοπέδωσε» 90-63 την Άλμπα και πανηγύρισε την τρίτη της νίκη, η οποία σίγουρα θα τη βοηθήσει να βρεί αυτοπεποίθηση.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος επιβλήθηκε 73-67 της Βιλερμπάν, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκολα Κάλινιτς (22π.). Το ξέσπασμα που έκαναν στην τρίτη περίοδο, έδωσε την απαιτούμενη ώθηση στους «ερυθρόλευκους» για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα. Για τη γαλλική ομάδα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν σημείωσε πόντο στα 11’24’’ που βρέθηκε στο παρκέ.

Μετρώντας έξι εντός έδρας νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός αναζητά την Παρασκευή (12/11) το πρώτο εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα, καθώς έχει ηττηθεί στη Βαρκελώνη και στη Μόσχα. Η ομάδα του Μπαρτζώκα έχει το «μομέντουμ», προερχόμενη από σερί τριών νικών. Τάιλερ Ντόρσεϊ και Τζόρνταν Λόιντ, αποτελούν τους σκόρερ των δύο ομάδων, με τον πρώτο να μετρά 12,9 πόντους και τον δεύτερο 13,9 μέσο όρο ανά αγώνα στη διοργάνωση. Ο Ντόρσεϊ ήταν διψήφιος και στα έξι τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στη Euroleague, ενώ στη νίκη επί της Μονακό είχε 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την πρωτοπόρο, Αρμάνι Μιλάνο του Ντίνου Μήτογλου.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Πέμπτη (11/11)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μακάμπι Τελ Αβίβ 74-73

Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν 73-67

Παναθηναϊκός - Ούνικς Καζάν 72-74

Άλμπα Βερολίνου - Αναντολού Εφές 63-90

Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια 93-67

Παρασκευή (12/11)

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Ολυμπιακός (19:00)

Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι Μιλάνο (19:45)

Μονακό - Μπάγερν Μονάχου (21:00)

Ρεάλ Μαδρίτης - Ζάλγκιρις Κάουνας (21:45)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Στα ύψη ξανά με 7.105 νέα - 70 θάνατοι και 489 διασωληνωμένοι

Εύα Μπουντούρη: Αυτό ήταν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε

Αλέξης Κούγιας: Νέες φωτογραφίες - ντοκουμέντα από το τροχαίο ατύχημα