ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Κρούσμα κορονοϊού στην AEK - Την Τρίτη (7/12) το Παναθηναϊκός - Λαύριο

ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κρούσμα κορονοϊού στην «Ένωση» μια ημέρα πριν από την αναμέτρηση με τον Προμηθέα για την 9η αγωνιστική της Basket League.

Στα καθιερωμένα τεστ που γίνονται πριν από κάθε αγώνα προέκυψε ότι μέλος της ομάδας διεγνώσθη θετικό στον κορονοϊό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι σε προγραμματισμένο έλεγχο ανίχνευσης για Covid-19, μέλος της Ομάδας μας διεγνώσθη θετικός.

Η κατάστασή του θα παρακολουθείται από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο μας.

Οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι με την Ομάδα υπεβλήθησαν άμεσα σε νέες εξετάσεις, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ.

Η oικογένεια της ΑΕΚ BC εύχεται στον ασθενούντα ταχεία ανάρρωση».

Την Τρίτη (7/12) το Παναθηναϊκός - Λαύριο

Στο μεταξύ, ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε την αλλαγή της ημέρας της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με το Λαύριο. Αναλυτικά η ανακοίνωση...

«Λόγω των αυξημένων μέτρων αστυνόμευσης που θα ληφθούν την προσεχή Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου για την επίσκεψη στην Αθήνα του Πάπα Φραγκίσκου και της επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η συνάντηση Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Λαύριο Megabolt για την 9η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 7/12 με ώρα έναρξης τις 19:30, αντί για την Δευτέρα 6/12 που είχε αρχικά οριστεί, και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Η αυριανή (4/12, 17:00) αναμέτρηση Απόλλωνας Πάτρας Oscar – ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από τo ΕΡΤ Sports ERT Flix αντί για την ΕΡΤ3 που είχε ανακοινωθεί αρχικά».

Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των Δημήτρη Καρβέλα, Στράτου Κωσταλά

Επίσης, πριν από την έναρξη των αγώνων της 9ης αγωνιστικής θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Δημήτρη Καρβέλα και Στράτου Κωσταλά. Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Πριν την έναρξη των αναμετρήσεων της 9ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των Δημήτρη Καρβέλα, Στράτου Κωσταλά ο χαμός των οποίων σκόρπισε θλίψη στους ανθρώπους του μπάσκετ».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BASKET LEAGUE

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Η γυναίκα-αράχνη που σκότωσε τον 6χρονο έλεγε στους αστυνομικούς ότι το παιδί αυτοκτόνησε!

Κύκλωμα με πλαστές ταυτότητες: Ποια είναι η καλλονή αστυνομικός που κατηγορείται

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το Διαφάνι θα αιματοκυλιστεί – Ο Λάμπρος μπροστά στο μεγάλο δίλημμα