ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Η γυναίκα-αράχνη που σκότωσε τον 6χρονο έλεγε στους αστυνομικούς οτι το παιδί αυτοκτόνησε!

Βρετανία: Η γυναίκα-αράχνη που σκότωσε τον 6χρονο έλεγε στους αστυνομικούς οτι το παιδί αυτοκτόνησε!
Βρετανία: Η μητριά που σκότωσε τον 6χρονο Άρθουρ «ήθελε μόνο τα επιδόματα» λέει πρώην σύντροφός της

Βρετανία: Η μητριά που σκότωσε τον 6χρονο Άρθουρ «ήθελε μόνο τα επιδόματα» λέει πρώην σύντροφός της

Ένοχη για τη δολοφονία του 6χρονου θετού γιου της, Άρθουρ, τον οποίο, μεταξύ άλλων, δηλητηρίασε με αλάτι, ξυλοκόπησε και στέρησε το φαγητό κρίθηκε από το δικαστήριο η 32χρονη Έμα Τάστιν η οποία στις 17 Ιουνίου του 2020 τον χτύπησε τόσο άσχημα με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ένοχος κρίθηκε και ο 29χρονος σύντροφός της και πατέρας του 6χρονου Άρθουρ ο οποίος ενθάρρυνε την 32χρονη να βασανίζει το μικρό αγόρι και με μηνύματα όπως αυτό που έστειλε λίγες ώρες πριν τον θανάσιμο τραυματισμό του 6χρονου γράφοντας της «απλά τελείωσε τον».

Ο Άρθρουρ βρήκε τον θάνατο από τα χέρια της μητριάς του η οποία χτύπησε επανειλημμένως το κεφάλι του 6χρονου σε μια σκληρή επιφάνεια ενώ στη συνέχεια έβγαλε φωτογραφίες το βαρύτατα τραυματισμένο παιδί ενώ αυτό ψυχορραγούσε στο σπίτι στο οποίο συνέβη το έγκλημα που έχει σοκάρει τη Βρετανία.

Φως στην ψυχοσυνθεση της 32χρονης γυναίκας που αρχικά βασάνισε και στη συνέχεια σκότωσε ένα ανυπεράσπιστο παιδί ρίχνει ένας από τους πρώην συντρόφους της με τον οποίο η Τάστιν είχε αποκτήσει ένα παιδί. «Είναι ένα ανελέητο αρπακτικό. Είναι μια μαύρη χήρα. Ρουφάει τη ζωή από οποιονδήποτε άνδρα βρίσκεται δίπλα» είπε για την 32χρονη δολοφόνο για την οποία στο δικαστήριο ειπώθηκε ότι αντιμετώπιζε τον μικρό Άρθουρ ως θήραμα γιατί είχε κάτι που αυτή ήθελε, τον πατέρα του.

«Δεν είχε κανένα μητρικό ένστικτο. Ο μόνος λόγος που ήθελε παιδιά ήταν για την προσοχή που προσελκύουν ως νεογέννητα αλλά και για να εισπράττει τα επιδόματα. Όταν όμως η προσοχή έσβηνε και έμενε μόνη με κάποιο παιδί στο σπίτι, δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με αυτό» δήλωσε στην Daily Mail ο πρώην σύντροφος της 32χρονης δολοφόνου του μικρού Άρθουρ.

Η ίδια φέρεται να έχει εκφράσει παράπονα για τη συμπεριφορά των συγκρατούμενών της στη φυλακή στην οποία κρατείται υποστηρίζοντας ότι της πετάνε αλάτι, σαν αυτό, δηλαδή, που χρησιμοποίησε και η ίδια για να δηλητηριάσει τον 6χρονο.

Η μητριά του Άρθουρ υποστήριζε ότι παιδί «αυτοκτόνησε»

Ενδεικτικό της σκληρότητας της 32χρονης το βίντεο που έχει καταγραφεί στις 16 Ιουνίου του 2020 όταν οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για τον τραυματισμό του Άρθουρ. Η Τάστιν φαίνεται στο βίντεο όχι μόνο να μην λέει κάτι που να δείχνει κάποια μεταμέλεια για ό,τι είχε προηγηθεί αλλά φτάνει στο σημείο να υποστηρίξει ότι ο 6χρονος «αυτοκτόνησε» αφού πρώτα την είχε χτυπήσει.

Στο βίντεο από κάμερα αστυνομικού η Τάστιν φαίνεται να περιγράφει με κλάματα αλλά χωρίς καμία ντροπή στους αστυνομικούς ότι ο 6χρονος πρώτα την χτύπησε και στη συνέχεια άρχισε να χτυπάει το κεφάλι του στο καλοριφέρ και στη συνέχεια στο πάτωμα, εκεί, δηλαδή, όπου βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος.

Την ίδια ώρα, δε, ο σύντροφός της που γνώριζε όλη την αλήθεια ήταν απόλυτα σιωπηλός με το βλέμμα του στραμμένο σε άλλο σημείο και χωρίς να εξομολογείται την αλήθεια για ό,τι είχε συμβεί στο παιδί του.

Το βίντεο που σόκαρε τη Βρετανία

Στη δίκη της 32χρονης μητριάς και του 29χρονου πατέρα του μικρού Άρθουρ παρουσιάστηκε και ένα βίντεο που έχει καταγραφεί μια ημέρα πριν τον θάνατο του παιδιού τον Ιούνιο του 2020. Σε αυτό το μικρό αγόρι φαίνεται με δυσκολία να σηκώνει την κουβέρτα από το πάτωμα στο οποίο το υποχρέωναν να κοιμάται για ημέρες και να λέει «κανείς δεν με αγαπάει» και «κανείς δεν θα με ταΐσει».

Στο συγκλονιστικό βίντεο φαίνεται το μικρό αγόρι να περπατάει με πολύ μεγάλη δυσκολία διανύοντας μια απόσταση 2 μέτρων σε περισσότερα από δύο λεπτά για να πάει στο διπλανό δωμάτιο.

Το αγόρι κουτσαίνει εμφανώς, οι πιτζάμες του κρέμονται από το ισχνό κορμί του και μέσα σε 44 δευτερόλεπτα εκφράζει το παράπονό του: «κανείς δεν πρόκειται να με ταΐσει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κύκλωμα με πλαστές ταυτότητες: Ποια είναι η καλλονή αστυνομικός που κατηγορείται

Απίστευτα πράγματα: Η Σακελλαροπούλου είπε σε παιδιά δημοτικού για αρκουδάκια που δεν έχουν φύλο

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το Διαφάνι θα αιματοκυλιστεί – Ο Λάμπρος μπροστά στο μεγάλο δίλημμα