ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Επίσημο! Αναβλήθηκαν τα ματς Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Euroleague: Επίσημο! Αναβλήθηκαν τα ματς Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Euroleague: Ήταν αναμενόμενο είναι πλέον κι επίσημο! Δεν θα γίνουν οι αναμετρήσεις Άλμπα – Παναθηναϊκός και Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός

Ο κορονοϊός ταλαιπωρεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τον Ολυμπιακό, καθώς αμφότεροι μετρούν 11 κρούσματα.

Με τη διασπορά να έχει ξεφύγει (και) στις δύο ελληνικές ομάδες, η διοργανώτρια αρχή προχώρησε στην αναμενόμενη κίνηση, αναβάλλοντας τα παιχνίδια με Άλμπα και Ζαλγκίρις, αντίστοιχα. Επίσης, για τον ίδιο λόγο δεν θα γίνει και το ματς Αναντολού Εφές – Μπάγερν Μονάχου, καθώς η τουρκική ομάδα μετράει κι αυτή πολλούς νοσούντες. Οι τρεις αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«H Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή της προγραμματισμένης για την προσεχή Πέμπτη (6/1) εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Άλμπα Βερολίνου, λόγω των κρουσμάτων COVID-19 στην ομάδα μας».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Η Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός, που είχε οριστεί για τις 07/01/2022».

Δεν… παίζει το «λουκέτο» στη Euroleague

Στο μεταξύ, στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (3/1), μετά την έκρηξη των κρουσμάτων, προέκυψε ότι η σεζόν θα συνεχιστεί κανονικά. Για την ακρίβεια δεν τέθηκε καν θέμα «λουκέτου».

Αυτό που θα αλλάξει στο πρωτόκολλο είναι ο χρόνος παραμονής των παικτών που νοσούν στην καραντίνα. Συγκεκριμένα, από 14 ημέρες αναμένεται να πέσει στις 7 έως 10, κάτι που θα οριστικοποιηθεί στη νέα τηλεδιάσκεψη που θα γίνει την Τρίτη (4/1).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ξεψύχησε το νεογέννητο βρέφος της 36χρονης διασωληνωμένης με κορονοϊό

Οι Πακιστανοί ζητούν συγγνώμη και ακύρωση των προστίμων για τις εικόνες στο Σύνταγμα

Μετάλλαξη Όμικρον: «Το ίδιο άτομο μπορεί να μολυνθεί 4 και 5 φορές» - Έτσι ξεφεύγει από τα rapid