ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Ανέβηκε στη βαθμολογία ο Παναθηναϊκός – Τα highlights κι η βαθμολογία

Ευρωλιγκα Euroleague
Intime

Euroleague: Δείτε τα highlights των αγώνων της 27ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία της διοργάνωσης.

Με πρωταγωνιστή τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο αποδεκατισμένος Παναθηναϊκός πήρε μια μεγάλη νίκη γοήτρου, λυγίζοντας (79-73) τον Ερυθρό Αστέρα για την 27η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν δίχως τους Παπαπέτρου, Γιόβιτς, Ουάιτ, αλλά και Παπαγιάννη, ωστόσο έδειξαν πολύ μεγάλη μαχητικότητα, ενώ είχαν κι εξαιρετική τακτική προσέγγιση. Κάπως έτσι ξεπέρασαν το εμπόδιο των «ερυθρόλευκων», αλλά και την απογοήτευση από την απώλεια του Κυπέλλου.

Η Μονακό ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι για την είσοδο στην πρώτη οκτάδα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Η γαλλική ομάδα επικράτησε 92-78, με τη νίκη της να αποκτά διπλή αξία, καθώς κάλυψε και το -10 της ήττας στην Τουρκία. Μάλιστα τα κατάφερε σε μια βραδιά που ο Μάικ Τζέιμς έμεινε στα «ρηχά» (10π. με 1/10 σουτ), ωστόσο είχε σε τρομερή κατάσταση τον Άλφα Ντιαλό (24π.).

Πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός νίκησε 67-58 την Αρμάνι Μιλάνο κι εξακολουθεί να κάνει όνειρα για πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα η ομάδα του Πειραιά έμεινε ζωντανή στη μάχη για μια θέση στην πρώτη τετράδα, η οποία δίνει και το πλεονέκτημα της έδρας στα playoffs. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι έχουν 2-0 την Αρμάνι θα έχουν το πλεονέκτημα σε οποιαδήποτε ισοβαθμία μαζί της.

Η Αναντολού Εφές έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι και σημείωσε 22 τρίποντα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της Euroleague. Η τουρκική ομάδα ξεπέρασε την προηγούμενη κορυφαία, η οποία ανήκε στη Μούντουτσνοστ που είχε πετύχει 21 στις 15 Νοεμβρίου 2018 κόντρα στην Μπασκόνια. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης «διέλυσαν» 109-77 την «ομάδα του λαού»

Τη χειρότερη επιθετική βραδιά της ιστορίας της είχε στο Κάουνας η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία σημείωσε μόλις 47 πόντους! Η Ζαλγκίρις ήταν επιβλητική και δεν επέτρεψε να φανεί η μεγάλη διαφορά στην κατάταξη, επικρατώντας 68-47 των Μαδριλένων

Τα highlights της Euroleague

Παρασκευή (25/2)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 79-73

ΜΟΝΑΚΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 92-78

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Μπαρτσελόνα (Αναβλήθηκε)

Πέμπτη (24/2)

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ 109-77

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 68-47

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ 67-58

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡ. 80-82

Μπάγερν Μονάχου - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Αναβλήθηκε)

Μπασκόνια - Ούνικς Καζάν (Αναβλήθηκε)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο 67-58: Όνειρα τετράδας για τους «ερυθρόλευκους» - Δείτε τα highlights