ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις του ντέρμπι «αιωνίων» (videos)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Intime

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Δείτε όλα όσα δήλωσαν οι προπονητές των δύο ομάδων μετά το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλησε να ρίξει αμέσως του τόνους, λέγοντας ότι το μυαλό θα πρέπει να βρίσκεται στο επόμενο ματς, ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα των παικτών του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, τόνισε στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ήταν ένα ματς που έπρεπε να πάρουμε για να τερματίσουμε πρώτοι. Δικαιούμαστε να είμαστε πρώτοι με βάση τις εμφανίσεις μας αλλά αυτό δεν κρίνει κάτι καθώς τα playoffs κρίνουν τους τίτλους και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τότε. Ήταν ένα καλό αμυντικά παιχνίδι αλλά είμαστε ευχαριστημένοι. Φυσικά έχουμε πολύ βαρύ πρόγραμμα στη συνέχεια και πρέπει να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και της EuroLeague. Σήμερα οι πλέιμεικερ έκαναν καλή δουλειά, ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα και παίξαμε καλή άμυνα στον Μέικον. Ήταν ομαδική δουλειά. Το ματς δεν ήταν όσο θεαματικό όσο θα θέλαμε αλλά έπρεπε να το κερδίσουμε».

Από την πλευρά του τεχνικός του Παναθηναϊκού, είπε: «Ήμασταν αναποτελεσματικοί και πολύ στρεσαρισμένοι. Είχαμε και λέι-απ και σουτ, χαλάσαμε τη σκέψη μας και το μυαλό μας, κάναμε αρκετά λάθη, κάναμε εννέα στο β' μέρος και ήταν τελείως διαφορετική η αναλογία. Κρίμα, παίξαμε, παλέψαμε, αλλά ήμασταν αναποτελεσματικοί. Ο Ολυμπιακός έχει σερί νίκες, αλλά όλα θα κριθούν τον Ιούνιο».

Τόμας Ουόκαπ: «Κλειδί η σκληράδα μας στην άμυνα»

Όσα είπε ο Τόμας Ουόκαπ στην ΕΡΤ

Για το ματς και ποιο ήταν το κλειδί για τη νίκη του Ολυμπιακού: «Η σκληράδα στην άμυνα. Γενικά ήταν ένα καλό παιχνίδι από όλους σε μια δύσκολη έδρα. Αυτό που μας ευχαριστεί είναι που πήραμε τη νίκη».

Για τη σημασία της νίκης στο ΟΑΚΑ: «Σίγουρα είναι πολύτιμη νίκη, μας δίνει την πρωτιά, αλλά πρέπει να τελειώσουμε την δουλειά».

Διαβάστε επίσης:

Basket League: «Αγκαλιά» με το πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός - Τα highlights και η βαθμολογία

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 62-68: Πήρε το πλεονέκτημα από το ΟΑΚΑ! - Δείτε τα highlights