ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Προπόνηση με Άλεξ και σορτσάκι Εθνικής

Γιάννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo
Twitter: @Giannis_An34

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεχίσει τις ατομικές προπονήσεις ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων με την Εθνική και τους Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο Λας Βέγκας για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του, «Rise».

Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται και πάλι στη χώρα μας και συνεχίζει τη «σκληρή» δουλειά ενόψει των υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα και της νέας σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο «Greek Freak», μάλιστα, είχε την ευκαιρία να προπονηθεί μαζί με τον μικρότερο αδερφό του, Άλεξ, στο ΣΕΦ, ανεβάζοντας και τις σχετικές φωτογραφίες στα social media. Όπως μπορεί εύκολα να διακρίνει κάποιος ο Γιάννης φοράει σορτσάκι της «γαλανόλευκης», μπαίνοντας σταδιακά στο κλίμα της.

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο στέφθηκε πρωταθλητής Γαλλίας με τη Βιλερμπάν κι ετοιμάζεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής για τον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Όσον αφορά στον Γιάννη, αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το Eurobasket 2022, μετά τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου. Ο GM των Μπακς, Τζον Χορστ σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Athletic είχε πει για την παρουσία του Αντετοκούνμπο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: «Δεν έχουμε κάνει πολλά γι' αυτό ακόμα. Έχουμε συγκεντρωθεί στην free agency και το draft. Αλλά τη σωστή στιγμή θα καθίσουμε όλοι μαζί και θα βρούμε όχι μόνο την πιο ορθή απόφαση, την σπουδαία απόφαση, αλλά και τον τρόπο να την εφοδιάσουμε και να την υποστηρίξουμε».

Σχετικές ειδήσεις