ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική ομάδα: Στο ΟΑΚΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενσωματώθηκε ο Καλάθης

Εθνική ομάδα
Twitter: @HellenicBF

Εθνική ομάδα: Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνεχίζει την προετοιμασία της για το Eurobasket 2022, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δίνει το «παρών» στο ΟΑΚΑ - Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο Νικ Καλάθης.

Ο «Greek Freak» κι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παρακολούθησαν την προπόνηση της Εθνικής, καθώς δεν μπορούν ακόμα να ενσωματωθούν στις προπονήσεις.

Να θυμίσουμε ότι λόγω του σχετικού όρου που υπάρχει για τους παίκτες του NBA, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, αλλά κι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα ενσωματωθούν την Πέμπτη (4/8). Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Ιτούδης έχει από σήμερα (2/8) στη διάθεση του τον Νικ Καλάθη, ο οποίος μπήκε στην προετοιμασία της Ελλάδας.

Το πρόγραμμα της Εθνικής

Πέρα από την προετοιμασία για το Eurobasket 2022, η Ελλάδα έχει και δύο σημαντικές υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Με τη Σερβία στο Βελιγράδι και το Βέλγιο στο ΟΑΚΑ.

Επίσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο φιλικά με την Ισπανία. Ένα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων κι ένα στη Μαδρίτη, ενώ 17-19 Αυγούστου θα διεξαχθεί στο τουρνουά Ακρόπολις, στο οποίο θα λάβουν μέρος η Γεωργία, η Πολωνία κι η Τουρκία.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΑΓΩΝΑΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

9 Αυγούστου

Ελλάδα – Ισπανία

Φιλικό

11 Αυγούστου

Ισπανία – Ελλάδα

Φιλικό

17-19 Αυγούστου

Ελλάδα, Γεωργία, Πολωνία, Τουρκία

Τουρνουά Ακρόπολις

25 Αυγούστου

Σερβία – Ελλάδα

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023

28 Αυγούστου

Ελλάδα – Βέλγιο

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023

*Τα φιλικά με την Ισπανία, όπως και το τουρνουά Ακρόπολις θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ, ενώ τα δύο ματς για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη από τα κανάλια Novasports.

Σχετικές ειδήσεις