ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική ομάδα: Στην Ελλάδα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ – Ενσωματώνεται μαζί με Θανάση και Γιάννη Αντετοκούνμπο

Εθνικη ομαδα
Twitter: @HellenicBF

Εθνική ομάδα: Στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα μπει από την Πέμπτη (4/8) ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Δημήτρη Ιτούδη και τους συμπαίκτες του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα έχει στη διάθεση του τον Ντόρσεϊ από την Πέμπτη (4/8), κάτι που ισχύει τόσο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όσο και για τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Να θυμίσουμε ότι βάσει της συμφωνίας FIBA – NBA οι παίκτες δεν μπορούσαν, μέχρι και σήμερα (3/8), να λάβουν μέρος στην προετοιμασία για το Eurobasket 2022.

Εν κατακλείδι, ο Ιτούδης θα έχει όλους τους παίκτες του από αύριο στις προπονήσεις, ενόψει και του πρώτου φιλικού με την Ισπανία στις 9 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ. Εκείνη την ημέρα αναμένεται να γίνουν και τα πρώτα «κοψίματα».

Οι ώρες και το κανάλι με Σερβία και Βέλγιο

Πριν ταξιδέψει στο Μιλάνο για τη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η Εθνική θα παίξει με τη Σερβία στη Stark Arena και με το Βέλγιο στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Το ματς στο Βελιγράδι θα διεξαχθεί την 25η Αυγούστου και θα ξεκινήσει στις 21:00, ενώ εκείνο στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα πραγματοποιηθεί στις 28/8 και το τζάμπολ θα γίνει στις 20:00. Αμφότερα τα ματς θα μεταδοθούν από τα κανάλια Novasports, τα οποία έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης.

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα φτάσει στις 31 Αυγούστου στην Ιταλία, όπου θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στην Κροατία στις 2 Σεπτεμβρίου.

Σχετικές ειδήσεις