ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική ομάδα: Ανησυχία για Παπαγιάννη ενόψει Eurobasket 2022 – Χάνει και το τουρνουά Ακρόπολις

Γιώργος Παπαγιάννης
Intime News

Εθνική ομάδα: Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί ακόμα και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του ενόψει Eurobasket 2022.

H Εθνική έχει πιάσει δουλειά πάνω από μια εβδομάδα, ωστόσο ο σέντερ του Παναθηναϊκού ακολουθεί όλες αυτές τις ημέρες ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.

Η ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι ο Παπαγιάννης, όπως κι ο Σλούκας, δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη για τα φιλικά με την Ισπανία. Την Τρίτη (9/8) στο ΟΑΚΑ και την Πέμπτη (11/8) στη Μαδρίτη.

Ο Έλληνας σέντερ θα χάσει και τα ματς του τουρνουά Ακρόπολις (17-19/8), ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στο ματς με τη Σερβία στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, καθώς ταλαιπωρείται από θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Στην Εθνική υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάσταση του ενόψει του Eurobasket 2022.

Ο 25χρονος παίκτης υποβλήθηκε σε μαγνητική την Κυριακή (7/8), ενώ το προσεχές διάστημα θα είναι σε στενή παρακολούθηση από το ιατρικό τιμ της Εθνικής. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα όσον αφορά στην επιστροφή του κι όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες, όσον αφορά στην παρουσία του Παπαγιάννη στο μεγάλο ραντεβού του Σεπτεμβρίου.

Σχετικές ειδήσεις