ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική ομάδα: Σε ρυθμούς φιλικών η Ελλάδα – Η ώρα και το κανάλι με Ισπανία

Εθνική ομάδα Eurobasket 2022
Intime News

Εθνική ομάδα: Σε ρυθμούς φιλικών αγώνων μπαίνει για τις επόμενες 15 ημέρες η Ελλάδα, η οποία αντιμετωπίσει την Ισπανία στο ΟΑΚΑ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προετοιμάζεται για το Eurobasket 2022 κι από σήμερα (9/8) ξεκινά τα φιλικά.

Πρώτος αντίπαλος θα είναι η Ισπανία, την οποία η Εθνική θα αντιμετωπίσει δύο φορές. Απόψε στο ΟΑΚΑ και την Πέμπτη (11/8) στη Μαδρίτη. Ο Δημήτρης Ιτούδης θα έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να δει σε ρυθμούς αγώνα τους παίκτες του και όσα έχουν δουλέψει αυτό το πρώτο διάστημα των προπονήσεων. Τα προβλήματα, βέβαια, δεν λείπουν για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γιώργο Παπαγιάννη και τον Κώστα Σλούκα.

Να θυμίσουμε ότι τη Δευτέρα (8/8), προχώρησε και στα πρώτα «κοψίματα», καθώς από την προετοιμασία αποχώρησαν τέσσερις «πρωταρηδες», οι Αλεξ Αντετοκούνμπο, Γιώργο Τανούλη, Ομηρο Νετζήπογλου, Λευτέρη Μαντζούκα (απουσίαζε λογω ασθένειας) κι ο Γιώργος Τσαλμπούρης.

Αγωνία για Παπαγιάννη ενόψει Eurobasket 2022

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν θα χάσει μόνο τα φιλικά με την Ισπανία, αλλά και το τουρνουά Ακρόπολις. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσει να αγωνιστεί ούτε στο ματς με τη Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από θλάση στον οπίσθιο μηριαίο κι υπάρχει έντονη ανησυχία, όσον αφορά στη συμμετοχή του στο Eurobasket 2022.

Η ώρα και το κανάλι του ΕλλάδαΙσπανία

Το πρώτο φιλικό ματς ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης (9/8) στο ΟΑΚΑ. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1.

Σχετικές ειδήσεις