ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική ομάδα: «Κόπηκαν» δύο πριν το «Ακρόπολις» - «Όλοι ΟΑΚΑ», το μήνυμα του Θανάση Αντετοκούνμπο

Εθνική ομάδα
Intime News

Εθνική ομάδα: Με 16 παίκτες συνεχίζει την προετοιμασία της η Ελλάδα, καθώς ο Δημήτρης Ιτούδης «έκοψε» την Τρίτη (17/8) τους Δημήτρη Μωραΐτη και Γιάννη Κουζέλογλου.

Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχαν αποχαιρετήσει την προετοιμασία οι Γιώργος Τανούλης, Λευτέρης Μαντζούκας, Αλέξ Αντετοκούνμπο και Όμηρος Νετζήπογλου.

Οι 16 παίκτες που θα έχει στη διάθεση του ο Δημήτρης Ιτούδης για τα ματς του τουρνουά «Ακρόπολις» είναι οι: Καλάθης, Παπανικολάου, Σλούκας, Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου, Λαρεντζάκης, Αγραβάνης, Κασελάκης, Μποχωρίδης, Ντόρσεϊ, Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γόντικας.

Το τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ αποτελεί την πρόβα τζενεράλε της Εθνικής ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και το Eurobasket 2022.

Το πρόγραμμα του τουρνουά Ακρόπολις

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

  • 18:00 Τουρκία-Γεωργία ERTSPORTS 1
  • 21:00 Ελλάδα-Πολωνία ΕΡΤ1

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

  • 18:00 Πολωνία-Τουρκία ΕΡΤ3
  • 21:00 Γεωργία-Ελλάδα ΕΡΤ1

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

  • 18:00 Γεωργία-Πολωνία ΕΡΤ3
  • 21:00 Ελλάδα-Τουρκία ΕΡΤ1

Το κάλεσμα του Θανάση Αντετοκούνμπο στον κόσμο!

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους της Εθνικής, μέσω δηλώσεων που έκανε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ. «Αυτά τα παιχνίδια θα μας δώσουν την ευκαιρία να… μετρηθούμε σε πολλά πράγματα από τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Οι αντίπαλοι είναι δυνατοί και θα βοηθήσουν στο να βγουν σωστά συμπεράσματα και σταδιακά να αρχίσουμε να μπαίνουμε στο πνεύμα των δύσκολων επίσημων που έρχονται, τόσο για τα Προκριματικά του Παγκόσμιου κύπελλου όσο φυσικά και για το Ευρωμπάσκετ», τόνισε ο παίκτης των Μπακς.

Στη συνέχεια ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, είπε: «Στα δύο παιχνίδια με την Ισπανία είδαμε αρκετά πράγματα, τα οποία ήδη μας έχουν αναλύσει οι προπονητές και έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις που ακολούθησαν, τώρα και εμείς και οι αντίπαλοι θα είμαστε σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας και θα τσεκάρουμε ακόμα περισσότερα. Το επίπεδο των ομάδων του τουρνουά είναι πολύ καλό και είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τους φιλάθλους να απολαύσουν μπάσκετ. Η παρουσία τους στον αγώνα με την Ισπανία ήταν εντυπωσιακή και τους περιμένουμε και πάλι αφού σε αυτό το στάδιο της σκληρής δουλειάς η συμπαράστασή τους πραγματικά μας δίνει ώθηση. Αύριο στις 9 όλοι στο ΟΑΚΑ!»

Σχετικές ειδήσεις