ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική ομάδα: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κώστας Σλούκας – Ατομικό ο Γιώργος Παπαγιάννης

Κώστας Σλούκας
Intime News

Εθνική ομάδα: Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι διεθνείς μετά το ρεπό του Σαββάτου (13/8) κι όπως αναμενόταν ο Κώστας Σλούκας μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού έκανε χθες ατομικό στο ΟΑΚΑ κι έδειξε ότι νιώθει καλύτερα, κάτι που επιβεβαιώθηκε στο σημερινό πρόγραμμα.

Ο Σλούκας, λοιπόν, τέθηκε στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη, ενόψει των αγώνων του τουρνουά Ακρόπολις, το οποίο θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε πριν τις επίσημες υποχρεώσεις.

Όσον αφορά στον Γιώργο Παπαγιάννη ακολουθεί το ειδικό πρόγραμμα του, με το ιατρικό τιμ να αξιολογεί την κατάσταση του καθημερινά. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού δεν θα αγωνιστεί στο «Ακρόπολις», ενώ αναμένεται να απουσιάσει κι από το ματς με τη Σερβία στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Στο κανονικό πρόγραμμα μπήκε την Κυριακή (14/8) κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν έπαιξε με την Ισπανία στη Μαδρίτη, καθώς έχει κάποιες ήπιες ενοχλήσεις στο γόνατο. στην προετοιμασία ενσωματώθηκαν επίσης οι Δημήτρης Μωραΐτης και Κωστής Γόντικας, οι οποίο δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη Μαδρίτη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»

Τετάρτη 17 Αυγούστου

  • 18:00 Τουρκία - Γεωργία
  • 21:00 Ελλάδα - Πολωνία

Πέμπτη 18 Αυγούστου

  • 18:00 Πολωνία - Τουρκία
  • 21:00 Γεωργία - Ελλάδα

Παρασκευή 19 Αυγούστου

  • 18:00 Γεωργία - Πολωνία
  • 21:00 Ελλάδα - Τουρκία

*Οι αγώνες του τουρνουά Ακρόπολις θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ

Σχετικές ειδήσεις