ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική ομάδα: Ευχάριστες οι πρώτες εκτιμήσεις για Παπαπέτρου

Εθνική ομάδα Eurobasket 2022
Intime News

Εθνική ομάδα: Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπέστη τράβηγμα και τέθηκε νοκ άουτ από τον αγώνα της Ελλάδα με την Τουρκία για το τουρνουά Ακρόπολις, ωστόσο η κατάσταση του δεν δείχνει να είναι σοβαρή.

Ο φόργουορντ της Παρτιζάν είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει κι από το ματς (25/8) με τη Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, ωστόσο αναμένεται να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με το Βέλγιο στο ΟΑΚΑ στις 28 Αυγούστου.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΕΟΚ: «Ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους στο δεξί πόδι. θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα».

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Παπαπέτρου αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου μια εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το Eurobasket 2022.

Από την άλλη, άτυχος στάθηκε ο Κωστής Γόντικας, ο οποίος υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο δεξί χέρι και θα χάσει τις επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής. Ο Γιάννης Κουζέλογλου επέστρεψε εκτάκτως για να καλύψει το κενό του.

Η επίσημη ενημέρωση της ΕΟΚ

«Η νίκη της Εθνικής Ανδρών επί της Γεωργίας μπορεί να χαρακτηριστεί «πύρρειος» αφού προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών. Ο Κωστής Γόντικας υπέστη κάταγμα δευτέρου μετακαρπίου στο δεξί χέρι, δεν μπορεί φυσικά να συνεχίσει την προσπάθεια και ήδη ενημερώθηκε και επιστρέφει στην ομάδα ο Γιάννης Κουζέλογλου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους στο δεξί πόδι, θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και δεν θα αγωνιστεί απόψε (21.00) στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά AEGEAN Ακρόπολις με την Τουρκία».

Σχετικές ειδήσεις