ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για το μέλλον του στην Εθνική

Γιαννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo
Intime News

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα της Εθνικής και το μέλλον του «Greek Freak» σε αυτή, με τον αποκλεισμό στο Eurobasket 2022.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δημιούργησε πολλές προσδοκίες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ωστόσο η οικοδέσποινα Γερμανία του έκοψε τα φτερά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στην ΕΡΤ για την επόμενη ημέρα, υπογραμμίζοντας ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει αποθαρρυνθεί από τον αποκλεισμό.

«Αναμφίβολα δεν καταφέραμε αυτό που θέλαμε, αλλά πρέπει να πούμε ότι η Γερμανία έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Ιτούδης για το ματς με των προημιτελικών του Eurobasket 2022.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη στήριξη των φιλάθλων, λέγοντας ότι: «Η αγάπη του κόσμου ήταν κάτι που αφουγκραστήκαμε, αισθανθήκαμε και διαπιστώσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας μας στο Ευρωμπάσκετ. Κάναμε ένα σπριντ για να καταφέρουμε να γίνουμε ομάδα».

Τέλος, αναφερόμενος στο μέλλον της ελληνικής ομάδας είπε: «Όλοι οι αθλητές θέτουν τον εαυτό τους στη διάθεση της Εθνικής. Μίλησα με όλους τους παίκτες κατά την επιστροφή. Ο Γιάννης δεν έχει αποθαρρυνθεί μετά από τον αποκλεισμό».

Σχετικές ειδήσεις