ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Πρώτη εμφάνιση για τον κόουτς, Βασίλη Σπανούλη, στο τουρνουά του Περιστερίου

Βασίλης Σπανούλης
Intime News

Basket League: Ως παίκτης ήταν εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη, πλέον, ο Βασίλης Σπανούλης θα συστηθεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό ως προπονητής, στο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» που διοργανώνει το Περιστέρι.

Στην τρίτη έκδοση του τουρνουά θα λάβουν μέρος, εκτός από την ομάδα των δυτικών προαστίων, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ κι η Κλουζ από τη Ρουμανία.

Είναι η πρώτη φορά που ο Βασίλης Σπανούλης θα κοουτσάρει και θα συστηθεί ως προπονητής μπροστά στον κόσμο του Περιστερίου. Οι τρεις ελληνικές ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν την ετοιμότητά τους πριν από την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Για το τουρνουά στη μνήμη του σπουδαίου αθλητή του συλλόγου μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Πανταζόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Αυτό το διήμερο το Περιστέρι bwin τιμά έναν σπουδαίο αθλητή, ένα παιδί της πόλης μας που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Η διοίκηση της ΚΑΕ από την πλευρά της θα κάνει πάντα το καλύτερο δυνατό για να μην χαθεί η μνήμη του Νίκου Φάσουρα. Ελπίζουμε να γίνουν ωραία παιχνίδια και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να απολαύσει το μπάσκετ».

Το πρόγραμμα του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»

Σάββατο (17/9)

  • Α. ΑΕΚ - Κλουζ (15:00)
  • Β. Περιστέρι - ΠΑΟΚ (17:30)

Κυριακή (18/9)

  • Ηττημένος Α' - Ηττημένος Β' (15:00)
  • Νικητής Α' - Νικητής Β' (17:30)

Σχετικές ειδήσεις