ΜΠΑΣΚΕΤ

Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Συγκίνηση κι όμορφες στιγμές στον μεγαλύτερο Παναθηναϊκό θεσμό

Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος
Intime News

Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Η τέταρτη έκδοση της διοργάνωσης, που διεξάγεται στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Παναθηναϊκού άφησε πίσω της μοναδικές στιγμές και αναμνήσεις.

Το 4ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» τράβηξε όλα τα βλέμματα το προηγούμενο διήμερο στο ΟΑΚΑ.

Ο μεγαλύτερος Παναθηναϊκός θεσμός, ο οποίος διεξάγεται προς τιμήν του ανθρώπου που εκτόξευσε το «τριφύλλι» στην κορυφή της Ευρώπης, προσέφερε και φέτος συγκινητικές στιγμές και όμορφες αναμνήσεις.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν από τους ελάχιστους παράγοντες στον ελληνικό αθλητισμό, που ό,τι υποσχέθηκε το έκανε πράξη. Είχε πει ότι θα κάνει τον μπασκετικό Παναθηναϊκό τη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης και το έκανε!

Η αγάπη κι η αιώνια ευγνωμοσύνη είναι δεδομένη και γι' αυτό όλα τα μέλη της ομάδας πήγαν στα επίσημα του ΟΑΚΑ κι άφησαν από ένα λουλούδι, τιμώντας τη μνήμη του! Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποκάλυψε τα λόγια που του είχε πει ο μεγαλύτερος παράγοντας του Συλλόγου.

Επίσης, στο πλαίσιο του τουρνουά, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε τη νέα φανέλα, για τη σεζόν 2022/23, ενώ επισημοποίησε την απόκτηση του Ματέους Πονίτκα.

«Ήταν εύκολη η απόφαση, όταν με ζήτησε ο Παναθηναϊκός. Με την ιστορία που υπάρχει εδώ, τους φιλάθλους. Νιώθω τιμή που είμαι κομμάτι του συλλόγου», ανέφερε ο Πολωνός σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ.

Από εκεί και πέρα, οι τέσσερις μεγάλες «δυνάμεις» του ευρωπαϊκού μπάσκετ που βρέθηκαν στο παρκέ προσέφεραν και όμορφο θέαμα στους αγώνες, με την Αρμάνι Μιλάνο να κατακτά το τρόπαιο. Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα έδειξε να βρίσκεται πιο μπροστά από τις άλλες ομάδες, όσον αφορά στην ετοιμότητα.

Ο Παναθηναϊκός πήρε αρκετά μαθήματα, με δεδομένο ότι έχει πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του. Στην πρόβα τζενεράλε πριν το Super Cup στη Ρόδο, πάντως, άφησε υποσχέσεις κι ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα έχει πλέον και τους Μάριους Γκριγκόνις και Ματέους Πονίτκα. Οι «πράσινοι» θα δουλέψουν την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να διεκδικήσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 4ου «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου

  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αρμάνι Μιλάνο 71 - 80
  • Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές 86-71

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου

  • Αναντολού Εφές - Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-81
  • Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο 64-77

Σχετικές ειδήσεις