ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Εύκολες νίκες πριν το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Basket League
Intime News

Basket League: Οι δύο «αιώνιοι» πέτυχαν άνετες νίκες, μια εβδομάδα πριν το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Τόσο οι «ερυθρόλευκοι», όσο κι οι «πράσινοι» έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο αγώνας στο ΣΕΦ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Δευτέρα (5/12) αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πλεονέκτημα έδρας στη regular season της Basket League.

Την έβδομη νίκη του σε ισάριθμα ματς πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 100-72 του Προμηθέα στην Πάτρα. Ο Πρωταθλητής Ελλάδας έβαλε τις βάσεις της εύκολης επικράτησης στην πρώτη περίοδο, όπου σημείωσε 39 πόντους, έχοντας 16/18 σουτ. Πρωτοστάτες ήταν οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Σάσα Βεζένκοφ, οι οποίοι πέτυχαν από 22 πόντους, ενώ ο Κώστας Σλούκας έμεινε εκτός για να προφυλαχθεί.

Μετά το «2 στα 2» στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πέμπτη του νίκη σε έξι αγώνες στην Basket League, καθώς επικράτησε 87-63 του ΠΑΟΚ. Ο Ντουέιν Μπέικον ήταν και πάλι ο κορυφαίος, μετρώντας 21 πόντους με 9/14 σουτ και χωρίς να εκτελέσει βολές στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν φυσικά υποχρεώσεις στη Euroleague, μεσοβδόμαδα. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν την Πέμπτη (1/12) στην έδρα της Αναντολού Εφές, ενώ την επόμενη ημέρα οι «πράσινοι» δοκιμάζονται στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις.

H 7η αγωνιστική της Basket League

Σάββατο 26 Νοεμβρίου

Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

  • Κολοσσός – ΑΕΚ (15:45 - ERTSports1)
Basket League
Η βαθμολογία της Basket Leagueesake.gr

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube