ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA All Star Game: Ο Μακ ΜακΚλάνγκ έγραψε ιστορία στα καρφώματα

NBA All Star Game: Ο Μακ ΜακΚλάνγκ έγραψε ιστορία στα καρφώματα
Glomex / Cosmote TV

Με ύψος μόλις 1,88μ. ο Μακ ΜακΚλάνγκ των Σίξερς κατάφερε να κερδίσει στον διαγωνισμό καρφωμάτων του NBA All Star Game.

Απίθανο θέαμα χάρισαν οι συμμετέχοντες στο NBA All Star Game και στον διαγωνισμό καρφωμάτων. Ο εντυπωσιακός Μακ ΜακΚλάνγκ, με ύψος 1,88μ., κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση καθώς έκανε εντυπωσιακά καρφώματα, με τρομερές εμπνεύσεις, που του χάρισαν δύο φορές το απόλυτο άριστα.

Ο νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων από νωρίς έκανε σπουδαίες προσπάθειες και έδωσε στους αντιπάλους του να καταλάβουν ότι έχει εμφανιστεί με… άγριες διαθέσεις.

Τα καρφώματα του ΜακΚλάνγκ, μάλιστα ξεσήκωσαν και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον αδερφό του, Θανάση, που ήταν στο παρκέ για τον εντυπωσιακό διαγωνισμό καρφωμάτων.

Όπως ήταν λογικό, ο νικητής αποθεώθηκε τόσο από το κοινό όσο και από τους υπόλοιπους αστέρες του ΝΒΑ, αφού χάρισε ένα μοναδικό σόου στο παρκέ με τις ασύλληπτες εμπνεύσεις και εκτελέσεις στον διαγωνισμό καρφωμάτων.

Στον διαγωνισμό τριπόντων που προηγήθηκε, ο συναγωνισμός ήταν ιδιαίτερα αυξημένος. Απόντος, ωστόσο, του Στεφ Κάρι ο Ντέμιαν Λίλαρντ των Μπλέιζερς ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει τη νίκη ευστοχώντας στο τελευταίο σουτ που πήρε και κερδίζοντας χρονόμετρο και αντιπάλους.