ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Μυθική δήλωση Πολονάρα για Βεζένκοφ - Το «μυστικό» για να τον σταματήσει κάποιος

Euroleague: Μυθική δήλωση Πολονάρα για Βεζένκοφ - Το «μυστικό» για να τον σταματήσει κάποιος
Intime

Euroleague: Ο Σάσα Βεζένκοφ κάνει σεζόν MVP με τον Ολυμπιακό και ο Ακίλε Πολονάρα αποκάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να τον περιορίσουν οι αντίπαλοί του. 

Ο Βούλγαρος άσος έκανε μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση στην προηγούμενη αγωνιστική της Euroleague, δίνοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Πέτυχε το νικητήριο καλάθι 6 δεύτερα πριν από το τέλος της αναμέτρησης, ενώ είχε συνολικά 25 πόντους (με 9/9 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 1/1 βολές), 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Ο Ακίλε Πολονάρα ήταν αυτός που είχε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης την ευθύνη να τον σταματήσει και σε δηλώσεις του στην Ιταλία αποθέωσε τον Βεζένκοφ, εξηγώντας ταυτόχρονα και τον λόγο για τον οποίο δεν τα κατάφερε.

«Παίζει με τόση αυτοπεποίθηση, λες και παίζει σε ματς προετοιμασίας. Είναι ο ξεκάθαρος MVP της Euroleague» ανέφερε αρχικά ο Ιταλός άσος για να αποκαλύψει στη συνέχεια το... μυστικό για να αντιμετωπίσει κάποιος τον κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού.

«Πώς να τον σταματήσεις; Πρέπει καταρχάς να κάνεις τον σταυρό σου κι εν συνεχεία να είσαι physical και συγκεντρωμένος κάθε δευτερόλεπτο», ήταν τα λόγια του.