ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το βίντεο από τον επώδυνο τραυματισμό του Greek Freak

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το βίντεο από τον επώδυνο τραυματισμό του Greek Freak
AP Photos

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπεσε πολύ άσχημα στο παρκέ και αποχώρησε τραυματίας από το πρώτο παιχνίδι των playoffs του NBA ανάμεσα στους Μπακς και τους Χιτ.

Ποδαρικό με το... αριστερό έκαναν οι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα φετινά playoffs του NBA.

Η ομάδα του Μιλγουόκι έχασε το πλεονέκτημα έδρας από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ, αλλά το πιο σοβαρό είναι πως είδε τον Έλληνα σούπερ σταρ να τραυματίζεται και να αποχωρεί.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ένα πολύ άσχημο πέσιμο στο παρκέ σε σύγκρουση με τον Κέβιν Λαβ στην πρώτη περίοδο. Όποιος είδε live την πτώση, σίγουρα... πόνεσε κι αυτός μαζί με τον Greek Freak, καθώς εξαρχής φάνηκε πως το χτύπημα ήταν σε επώδυνο σημείο.

Παρότι, ο δύο φορές MVP του NBA γύρισε γρήγορα από τα αποδυτήρια κι επιχείρησε να σφίξει τα δόντια και να συνεχίσει, αυτό ήταν αδύνατο, μιας και σε κάθε επαφή πονούσε και μετά από λίγο κούτσαινε από τους πόνους. Με αποτέλεσμα να τεθεί οριστικά εκτός αγώνα.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι να μάθουμε για πόσο διάστημα θα μείνει εκτός κι αν θα χάσει το Game 2 της σειράς ή και περισσότερα ματς.

Δείτε πώς τραυματίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:


«Οι ακτινογραφίες ήταν καθαρές. Θα το παρακολουθήσουμε, θα δούμε πώς θα ξυπνήσει, πώς θα αισθάνεται αύριο. Δεν κινούταν, δεν έδειχνε να είναι σίγουρος, να έχει αυτοπεποίθηση κι αυτό έμοιαζε λάθος.

Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα πει ο γιατρός και πολύ περισσότερο τι θα πει ο ίδιος ο Γιάννης. Είναι ευλογία που είναι τόσο ανθεκτικός στους τραυματισμούς και αναρρώνει γρήγορα, αλλά πρέπει να το δούμε μέρα με την ημέρα, να δούμε πώς πάει, πώς αισθάνεται», είπε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ όταν ρωτήθηκε επί του θέματος, μετά το πέρας του αγώνα.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της σειράς Μπακς-Χιτ στα φετινά playoffs του NBA

Game 1: Μπακς - Χιτ 117-130

Game 2: Ξημερώματα Πέμπτης 20/4 στις 04:00

Game 3: Ξημερώματα Κυριακής 23/4 στις 02:30

Game 4: Ξημερώματα Τρίτης 25/4

Game 5: Ξημερώματα Πέμπτης 27/4

Game 6: Ξημερώματα Σαββάτου 29/4

Game 7: Ξημερώματα Δευτέρας 1/5

Σχετικές ειδήσεις