ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Break με μυθικό Μπούκερ οι Σανς, «ζωντανοί» οι Ουόριορς - Βγάζουν «σκούπα» οι Σίξερς (vids)

NBA: Break με μυθικό Μπούκερ οι Σανς, «ζωντανοί» οι Ουόριορς - Βγάζουν «σκούπα» οι Σίξερς (vids)
AP Photo/Ashley Landis

NBA: Οι Σανς πήραν πίσω το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά με τους Κλίπερς, μετά το break που έκαναν στο Λος Άντζελες. Οι Πρωταθλητές Ουόριορς έβγαλαν αντίδραση, νίκησαν τους Κινγκς και μείωσαν 2-1, τη στιγμή που οι Σίξερς έκαναν το 3-0 κόντρα στους Νετς, κάνοντας break στο Μπρούκλιν.

Ο Ντέβιν Μπούκερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Σανς στο Game 3 με τους Κλίπερς. Η ομάδα του Λος Άντζελες μετά το break στο Game 1 είχε την ευκαιρία να πάρει πλεονέκτημα, όμως, το «συγκρότημα» του Φοίνιξ επιβλήθηκε 129-124 στο «Staples Center».

Ο Ντέβιν Μπούκερ τελείωσε τον αγώνα με 45 πόντους, με τον Κέβιν Ντουράντ να τον… βοηθάει, σημειώνοντας άλλους 28, ενώ 15 σημείωσε ο Τόρι Κρεγκ.

Πρώτος σκόρερ για τους Κλίπερς ήταν ο Νόρμαν Πάουελ με 42 πόντους, τη στιγμή που ο Ράσελ Ουέστμπρουκ είχε 30 πόντους, 11 ασίστ και 8 ριμπάουντ, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Κάγουαϊ Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ.

Στο Σαν Φρανσίσκο, οι Ουόριορς έβγαλαν αντίδραση, επικράτησαν 114-97 των Κινγκς και μείωσαν 2-1 τη σειρά. Ο Στεφ Κάρι ήταν ο πρώτος σκόρερ των «Πολεμιστών» με 36 πόντους, με τον Άντριου Ουίγκινς να προσθέτει άλλους 20. Εκτός με τιμωρία ήταν ο Ντρέιμοντ Γκριν.

Για την ομάδα του Σακραμέντο, ο ΝτιΆρον Φοξ είχε 26 πόντους με 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ενώ 17 πόντους πρόσθεσε ο Χάρισον Μπαρνς και άλλους 15 σημείωσε ο Ντομάντας Σαμπόνις, που κατέβασε και 16 ριμπάουντ.

Τέλος, επεισοδιακό ήταν το Game 3 μεταξύ των Νετς και των Σίξερς στο Μπρούκλιν. Η ομάδα από τη Φιλαδέλφεια πήρε τη νίκη 102-97, έκανε το 3-0 στη σειρά, ωστόσο, το ματς ολοκληρώθηκε με δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα, η πρώτη του Τζέιμς Χάρντεν στην 3η περίοδο και η δεύτερη του Νικ Κλάξτον στην 4η.

Πάντως, οι Νετς διαμαρτύρονται και για τη μη αποβολή του Τζοέλ Εμπίιντ, στην έναρξη του αγώνα, όταν χτύπησε με κλωτσιά τον Νικ Κλάξτον. Ο Ταϊρίς Μάξεϊ ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Σίξερς, σημειώντας 25 πόντους, ενώ 21 πρόσθεσε ο Τζέιμς Χάρντεν.

Για τους γηπεδούχους, ο Μικάλ Μπρίτζες τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους, ενώ ο Σπένσερ Ντίνγουιτι πρόσθεσε 20 και ο Νικ Κλάξτον ολοκλήρωσε το ματς με 18 πόντους.

Σχετικές ειδήσεις