ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Εργκίν Αταμάν

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Εργκίν Αταμάν

Ο Εργκίν Αταμάν υπέγραψε το διετές συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και είναι και τυπικά ο νέος προπονητής των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε την περασμένη Παρασκευή (21/4) με τον Εργκίν Αταμάν, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και να επαναφέρει τον πιο επιτυχημένο ελληνικό σύλλογο στις επιτυχίες και τους τίτλους.

Την Κυριακή (23/4) ήρθε η ώρα να επισημοποιήσει τη συμφωνία, καθώς υπέγραψε το διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους».

Aυτό που απομένει πλέον είναι και η επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών με τις σχετικές ανακοινώσεις.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε θέσει απ’ την αρχή ως βασικό στόχο την πρόσληψη προπονητή απ’ το top level της Ευρώπης. Προχωρώντας σε μια γενναία επένδυση λοιπόν, ήρθε η συμφωνία με τον κορυφαίο κόουτς της τελευταίας πενταετίας στην Ευρώπη. Τον άνθρωπο που ανέλαβε την Εφές ενώ ήταν τελευταία στην Euroleague και με επιλογές όπως του Μίτσιτς και του Λάρκιν την μετέτρεψε στην πρώτη δύναμη της γηραιάς Ηπείρου.

Στην καριέρα του ο Τούρκος κόουτς έχει κατακτήσει 24 τρόπαια σε 27 χρόνια καριέρας. Έχοντας εργαστεί εκτός της γειτονικής χώρας, στην Σιένα και τη Φορτιτούντο Μπολόνια. Πέρα απ’ τις δύο Ευρωλίγκες, έχει κατακτήσει Σαπόρτα, EuroChallenge, EuroCup.

Σχετικές ειδήσεις