ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Απίθανη υποδοχή για τη Παρτιζάν στο Βελιγράδι - Πανηγύριζε με τις πατερίτσες ο Έξουμ

Euroleague: Απίθανη υποδοχή για τη Παρτιζάν στο Βελιγράδι - Πανηγύριζε με τις πατερίτσες ο Έξουμ

Πανικός στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου, με εκατοντάδες οπαδούς της Παρτιζάν να αποθεώνουν τους παίκτες μετά τις 2 νίκες στη Μαδρίτη για τη Euroleague - Πανηγύριζε με τις πατερίτσες ο Έξουμ 

Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν εκατοντάδες οπαδοί της Παρτιζάν στην ομάδα μπάσκετ, η οποία επέστρεψε στο Βελιγράδι έχοντας κάνει δύο νίκες επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Βέβαια, λίγες ώρες νωρίτερα, το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων, μόνο αναμέτρηση μπάσκετ δεν θύμιζε στο τελείωμά του. Ενώ πλησίαζε στο τέλος της, με τους Σέρβους να έχουν πάρει το ματς ουσιαστικά (80-95), η κατάσταση ξέφυγε εντελώς με πρωταγωνιστή τον Γιουλ. Ο έμπειρος Ισπανός έκανε αντιαθλητική κίνηση πάνω στον Πάντερ κι εκεί μετατράπηκε το ματς σε… πυγμαχία και κατς μαζί!

Ενεπλάκησαν οι περισσότεροι παίκτες των δύο ομάδων, αντάλλαξαν γροθιές, ενώ υπήρξαν και λαβές πάλης. Και όλα αυτά σε παιχνίδι της Euroleague! Ο Γιαμπουσέλε ωστόσο ξέφυγε εντελώς και τραυμάτισε σοβαρά τον Έξουμ, με μια εγκληματική λαβή!

Μάλιστα, ο παίκτης της Παρτιζάν αποχώρησε από το γήπεδο με πατερίτσες και το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού θα φανεί σήμερα.

Με ανακοίνωσή της η Euroleague καταδίκασε τα επεισόδια, ξεκαθάρισε πως το ματς διεκόπη 1:40 πριν από το τέλος με νικήτρια την Παρτιζάν, που έκανε το 2-0 στη σειρά και έκανε γνωστό πως την Παρασκευή (28/4) θα ανακοινωθούν οι ποινές για τους παίκτες που ενεπλάκησαν και τις ομάδες.

Όλοι πάνω στον Έξουμ

Οι φίλαθλοι της Παρτιζάν που περίμεναν την αποστολή στο αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα» τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (28/4) αποθέωσαν πρώτον απ' όλους τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έκαναν πάρτι με τους Ματίας Λεσόρ και Κέβιν Πάντερ, αλλά η εικόνα του Έξουμ με τις πατερίτσες να προσπαθεί να χαρεί όλο αυτό και να χαμογελά τους συγκίνησε όλους.

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Απίστευτο ξύλο στο Ρεάλ Μαδρίτης-Παρτιζάν (Video)

NBA: Μπράουν, Τέιτουμ και Σμαρτ «καθάρισαν» τους Χοκς, στα ημιτελικά της Ανατολής οι Σέλτικς

Basket League: Στα ημιτελικά το Περιστέρι, νίκησε την ΑΕΚ σε ματσάρα!

ΟΑΚΑ: Στις 2 Μαΐου η τυπική έγκριση της παραχώρησης του κλειστού στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός