ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Απολογήθηκε ο Γιαμπουσέλε για την εγκληματική λαβή στον Έξουμ - Βαριά η τιμωρία του

Euroleague: Απολογήθηκε ο Γιαμπουσέλε για την εγκληματική λαβή στον Έξουμ - Βαριά η τιμωρία του

Euroleague: Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε με ανάρτησή του στα social media ζήτησε συγγνώμη από τον Ντάντε Έξουμ και τον κόσμο για την απαράδεκτη ενέργειά του στο παιχνίδι της Ρεάλ κόντρα στην Παρτιζάν.

Οι εικόνες από το άγριο ξύλο στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτιζάν για τη Euroleague κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Οι παίκτες των δύο ομάδων βρέθηκαν ξαφνικά να παλεύουν μέσα στο παρκέ, με τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε να ξεφεύγει και με μια κίνηση πάλης, τραυμάτισε τον Ντάντε Έξουμ.

Μάλιστα, ο Γάλλος αναμένεται να έχει την πιο βαριά τιμωρία από όλους όσους εμπλέκονται στο περιστατικό. Η πιο πιθανή είναι να δεχθεί ποινή αποκλεισμού 6 έως 12 αγωνιστικές, αν και στα σχετικά άρθρα προβλέπεται ακόμα και τιμωρία δια βίου αποκλεισμού από τη Euroleague.

Η κίνηση του άσου της Ρεάλ τον έχει κάνει μισητό στις τάξεις των φιλάθλων της Παρτιζάν, οι οποίοι μάλιστα όρισαν μέσω... Wikipedia ως ημερομηνία θανάτου του, την ημέρα του τρίτου αγώνα στο Βελιγράδι.

Λίγες ώρες μετά τα όσα έκανε στο παρκέ του «Wizink Center» o Γιαμπουσέλε εξέφρασε τη μεταμέλειά του και ζήτησε συγγνώμη τόσο από τον Έξουμ, όσο και από το μπασκετικό κοινό.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Μετανιώνω βαθιά για τη συμπεριφορά μου χθες το βράδυ. Το μπάσκετ έχει να κάνει με το αθλητικό πνεύμα και την φιλία.

Απολογούμαι ειλικρινά στην Παρτίζαν, ένα κλαμπ με το οποίο έχουμε εξαιρετική σχέση, στον Ντάντε Έξουμ και στην οικογένειά του, στους συμπαίκτες μου, στην ομάδα μου και σε όλους τους φιλάθλους».

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Άγριο ξύλο στη Μαδρίτη - Η εγκληματική λαβή που τραυμάτισε σοβαρά τον Έξουμ (videos)

Επιστολή Παναθηναϊκού σε ΕΟΚ για την υπόθεση Κάρδαρη και Ζαχαρή: «Ενημερώστε για τις ενέργειές σας»

Έβαλαν ημερομηνία θανάτου στον Γιαμπουσέλε - Τρόμος για τη ρεβάνς του Ρεάλ - Παρτιζάν

Απίθανη υποδοχή για τη Παρτιζάν στο Βελιγράδι - Πανηγύριζε με τις πατερίτσες ο Έξουμ