ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέος προπονητής για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς - Οι βασικοί υποψήφιοι

Νέος προπονητής για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς - Οι βασικοί υποψήφιοι
AP Photos

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ αποτελεί παρελθόν για τους Μιλγουόκι Μπακς, με τέσσερα ονόματα να ξεχωρίζουν ήδη στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθεώθηκε για τις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό από τους Μαϊάμι Χιτ, στον πρώτο γύρο των NBA Playoffs, όταν απάντησε πως δεν υπάρχει αποτυχία στον αθλητισμό.

Η διοίκηση των Μιλγουόκι Μπακς, ωστόσο, φαίνεται πως δεν το βλέπει ακριβώς έτσι, μιας και ο Μάικ Μπουντενχόλζερ αποτελεί παρελθόν.

Η διοίκηση των «ελαφιών» βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέου προπονητή, ο οποίος θα είναι ο τρίτος στην καριέρα του Greek Freak στο NBA. Μάλιστα, οι πληροφορίες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού αναφέρουν πως ήδη έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις.

Πρώτη και καλύτερη αυτή του Νικ Νερς, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον πάγκο των Τορόντο Ράπτορς, έχοντας κατακτήσει το Πρωτάθλημα το 2019.

Ένας ακόμα ελεύθερος προπονητής με δακτυλίδι πρωταθλήματος στο NBA είναι και ο Φρανκ Βόγκελ. O 49χρονος τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα μετά την απομάκρυνσή του από τους Λος Άντζελες Λέικερς με τους οποίους είχε φτάσει στην κορυφή το 2020.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν θα βιαστούν κι αυτό γιατί ίσως να περιμένουν να ολοκληρώσουν τη σεζόν και κάποιοι άλλοι υποψήφιοι. Όπως ο Σαμ Κασέλ, ο οποίος είναι βοηθός του Ντοκ Ρίβερς στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, με θητεία ως παίκτης στα «ελάφια» από το 1999 έως το 2003.

Στην ίδια λίστα βρίσκεται και ο Κρις Κουίν. Ο 39χρονος πρώην παίκτης του NBA (Χιτ, Νετς, Σπερς, Καβαλίερς) βρίσκεται στο Μαϊάμι και στο πλευρό του Έρικ Σποέλστρα.

Ονόματα που ίσως απασχολήσουν αν δεν προχωρήσει κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις είναι κ αυτά του Κένι Άτκινσον, του Μάικ Ντ' Αντονι, αλλά και της Μπέκι Χάμον, η οποία περιμένει να γίνει η πρώτη γυναίκα head coach του ΝΒΑ.

Διαβάστε επίσης:

Μιλγουόκι Μπακς: Τέλος ο Μπουντενχόλζερ - αναζητά προπονητή η ομάδα του Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Φανταστικό αυτό που είπε» - Ο Κάρλο Αντσελότι αποθέωσε τον «Greek Freak»

Ο προπονητής των Ουόριορς ξετρελάθηκε με τον Greek Freak - «Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε»