ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Αντίδραση με Μπούκερ και Ντουράντ οι Σανς - Break στη Φιλαδέλφεια για Σέλτικς (vids)

NBA: Αντίδραση με Μπούκερ και Ντουράντ οι Σανς - Break στη Φιλαδέλφεια για Σέλτικς (vids)
AP Photo/Matt York

NBA: «Ζωντανοί» στη σειρά των ημιτελικών απέναντι στους Νάγκετς έμειναν οι Σανς επικρατώντας 121-114 στο Φοίνιξ και μειώνοντας 2-1 στο Game 3, τη στιγμή που οι Σέλτικς έκαναν το break στη Φιλαδέλφεια με τη νίκη 114-102 και πήραν το προβάδισμα 2-1 στη σειρά.

Τρομερό ήταν το «δίδυμο» των Ντέβιν Μπούκερ και Κέβιν Ντουράντ για τους Σανς, καθώς ο πρώτος έκανε ρεκόρ καριέρας στα play offs με 47 πόντους και ο δεύτερος πρόσθεσε 39 κρατώντας «ζωντανές» τις ελπίδες των «Ήλιων», μειώνοντας 2-1 τη σειρά των ημιτελικών της Δύσης.

Αντίθετα, ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε ένα τρομερό triple double, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 30 πόντους, 17 ριμπάουντ και 17 ασίστ, αλλά δεν μπόρεσαν οι Νάγκετς να αλλάξουν τα δεδομένα της αναμέτρησης. 32 πόντους σημείωσε ο Τζαμάλ Μάρεϊ, ενώ 21 πόντους είχε ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ.

Στη Φιλαδέλφεια, οι Σέλτικς «έσβησαν» το break των Σίξερς στο Game 1 της σειράς, μια και στην 3η «μάχη» των ημιτελικών της Ανατολής, επιβλήθηκαν 114-102, πήραν προβάδισμα 2-1 στη σειρά, ενώ ανέκτησαν και το πλεονέκτημα.

Οι Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν ήταν οι πρωταγωνιστές για τους «Κέλτες», καθώς ο πρώτος τελείωσε τον αγώνα με double double, καθώς είχε 27 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο δεύτερος πρόσθεσε 23 πόντους, ενώ είχε και 7 ριμπάουντ.

Στην αντίπερα… όχθη, ο Τζοέλ Εμπίιντ ήταν αυτός που πάλεψε περισσότερο, μια και σημείωσε 30 πόντους, κατέβασε και 13 ριμπάουντ, σημειώνοντας το δικό του double double στην αναμέτρηση.

Σχετικές ειδήσεις