ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Με Κέβιν Ντουράντ και συμβουλές Σπανούλη στον Τζέιμς κόντρα στον Ολυμπιακό η Μονακό

Euroleague: Με Κέβιν Ντουράντ και συμβουλές Σπανούλη στον Τζέιμς κόντρα στον Ολυμπιακό η Μονακό
Intime

Η Μονακό είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague στο Κάουνας, με τον Μάικ Τζέιμς να θέλει να αξιοποιήσει τη συμβουλή του Βασίλη Σπανούλη και τον Κέβιν Ντουράντ να είναι προσκεκλημένος των Μονεγάσκων. 

Ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague στο Κάουνας και έχει βάλει ως στόχο το τρόπαιο, καθώς όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Basketnews «ο Βασίλης Σπανούλης μου είχε πει κατά τη διάρκεια της σεζόν πως αν θέλω να υπολογίζομαι ανάμεσα στους κορυφαίους πρέπει να κατακτήσω της Euroleague δύο φορές».

«Εχει απόλυτο δίκαιο και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω», πρόσθεσε για να καταλήξει πως «ο Kill Bill είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών και ξέρει καλά τι λέει».

Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ έχει στην καριέρα του μόλις μία παρουσία σε Final Four, το 2016 όταν αγωνιζόταν στην Μπασκόνια. Τότε είχε ηττηθεί στον ημιτελικό από τη Φενέρμπατχσε, ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να τα καταφέρει με καμία ομάδα εκ των Παναθηναϊκού, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αρμάνι Μιλάνο στις οποίες αγωνίστηκε.

Φέτος, θα προσπαθήσει να κάνει πράξη απέναντι στον Ολυμπιακό τον μεγάλο του στόχο.

Ταυτόχρονα, η Μονακό είναι πιθανό να έχει έναν εκλεκτό υποστηρικτή στο Κάουνας. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς προσκάλεσε τον Κέβιν Ντουράντ στο Final Four για να στηρίξει τον φίλο του Μάικ Τζέιμς, όπως είχε κάνει και πέρυσι στα playoffs κόντρα στους «ερυθρόλευκους».