ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε... άνοιγμα στους Σαουδάραβες - «Αν ψάχνετε για τερματοφύλακα...»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε... άνοιγμα στους Σαουδάραβες - «Αν ψάχνετε για τερματοφύλακα...»
Print Screen - Video

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τρελάθηκε με τα λεφτά που προσφέρουν οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας σε Λιονέλ Μέσι, Καρίμ Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο και... αυτοπροτάθηκε για τη θέση του τερματοφύλακα!

Τα τρελά λεφτά που μοιράζουν οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας για να γεμίσουν το πρωτάθλημά τους με ποδοσφαιρικούς σταρ προξένησε το ενδιαφέρον του Greek Freak.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε έτοιμος να αλλάξει καριέρα και να συνεχίσει ως τερματοφύλακας, επηρεασμένος από τις τελευταίες εξελίξεις και τα χρήματα που προσφέρουν οι Σαουδάραβες.

Φυσικά, ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς δεν έχασε την ευκαιρία για μια ακόμα φορά να αστειευτεί και να γίνει viral με την ανάρτησή του στα social media. Κι αυτό σχολιάζοντας την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, την πρόταση-μαμούθ που έχει κάνει η Αλ Χιλάλ στον Λιονέλ Μέσι, αλλά και την μεταγραφή του Καρίμ Μπενζεμά στην Αλ Ιτιχάντ, μετά από 14 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Καθόμουν στον καναπέ μου και σκρόλαρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέσι, Ρονάλντο και Μπενζεμά. Αν ψάχνετε για τερματοφύλακα για την επόμενη σεζόν, ενημερώστε με», ανέφερε με το γνωστό του χιούμορ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Βέβαια, με την τρέλα των Σαουδάραβων, μπορεί να τους βάζει περίεργες ιδέες και να δούμε το ρεκόρ προσφοράς στον Λιονέλ Μέσι να σπάει με μια πρόταση στον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς να αλλάξει άθλημα!

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο αγαπημένος του μπασκετμπολίστας κι αυτός που θα ήθελε να είναι

Yπέγραψε στους Μπακς ο νέος προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Ελληνική σημαία στο background!

Μιλγουόκι Μπακς: Στο τεχνικό επιτελείο των «ελαφιών» ο Γιώργος Βόβορας

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Υποκλίθηκε στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς – Το αποθεωτικό μήνυμα του «Greek Freak»