ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόνορ ΜακΓκέγκορ: Πλάκωσε στο ξύλο τη μασκότ των Χιτ - Την έστειλε στα επείγοντα

Κόνορ ΜακΓκέγκορ: Πλάκωσε στο ξύλο τη μασκότ των Χιτ - Την έστειλε στα επείγοντα
AP Photo/Lynne Sladky

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Στο νοσοκομείο έστειλε ο πρώην πρωταθλητής του UFC, τη μασκότ των Μαϊάμι Χιτ, στο περιθώριο του Game 4 των τελικών του NBA με τους Νάγκετς.

Άσχημη τροπή πήρε η παρουσία του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στο Game 4 των τελικών μεταξύ των Μαϊάμι Χιτ με τους Ντένβερ Νάγκετς, καθώς έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής σ’ ένα φαινομενικά… απλό καθήκον που είχε.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού που έγινε στο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο πρώην πρωταθλητής μεικτών πολεμικών τεχνών (ΜΜΑ) δεν έλεγξε τη δύναμή του, έριξε δύο γροθιές στον «Μπέρνι», τη μασκότ των Χιτ και τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Για την ακρίβεια, ο άνδρας που φορούσε τη στολή του «Μπέρνι» αναγκάστηκε να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του γηπέδου και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στα επείγοντα, καθώς οι γροθιές που δέχθηκε ήταν… λίγο πιο δυνατές απ’ όσο έπρεπε.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, αμέσως μετά το συμβάν, ο «The Notorious» αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φιλάθλους των Μαϊάμι Χιτ, με αποτέλεσμα το διαφημιστικό να πάει στραβά.

Σχετικές ειδήσεις