ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μετρά αντίστροφα για το Mundobasket - Προπόνηση με φανέλα της Εθνικής Ελλάδας

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μετρά αντίστροφα για το Mundobasket - Προπόνηση με φανέλα της Εθνικής Ελλάδας
Instagram / Giannis Antetokounmpo

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Την προετοιμασία του για το Mundobasket της Ασίας συνεχίζει ο Έλληνας σούπερ σταρ, που ανέβασε μία φωτογραφία από προπόνηση με τη φανέλα της εθνικής.

Το καλοκαιρινό του πρόγραμμα συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα, όπου προπονείται καθημερινά, προκειμένου να είναι έτοιμος για το Mundobasket της Ασίας, όπου η Εθνική Ελλάδας θα παίξει στον όμιλο απέναντι σε ΗΠΑ, Ιορδανία και Νέα Ζηλανδία στις Φιλιππίνες.

Μάλιστα, ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς εμφανίζεται… ανυπόμονος να αρχίσει τις προπονήσεις με την «επίσημη αγαπημένη», καθώς το πρωί της Παρασκευής (16/06) ανέβασε μία φωτογραφία από τις προπονήσεις που κάνει, φορώντας τη φανέλα της εθνικής ομάδας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει στο πλευρό του τα αδέρφια του, Θανάση, Κώστα και Άλεξ, οι οποίοι βρέθηκαν άπαντες την Πέμπτη (15/06) στο κλειστό του ΟΑΚΑ για το Game 4 της σειράς των τελικών της Basket League, ενώ στην Ελλάδα βρίσκονται και στελέχη των Μπακς, όπως και ο νέος προπονητής, Άντριαν Γκρίφιν.

Σχετικές ειδήσεις