ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μπάγερν αποκάλυψε ένα ακόμη συγκλονιστικό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Η Μπάγερν αποκάλυψε ένα ακόμη συγκλονιστικό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Τέλη Σεπτέμβρη θα διεξαχθεί και φέτος το σημαντικότερο τουρνουά της Ευρώπης, στη μνήμη του τεράστιου Παύλου Γιαννακόπουλου και όπως αποκάλυψαν οι Γερμανοί θα μετάσχουν Παναθηναϊκός, Παρτιζάν, Μπάγερν, Εφές!

Έχει θεσπιστεί πανευρωπαϊκά, ως το μακράν κορυφαίο τουρνουά προετοιμασίας. Αφιερωμένο στη μνήμη του μεγαλύτερου ευρωπαίου παράγοντα και κορυφαίου επιχειρηματία, Παύλου Γιαννακόπουλου. Το τουρνουά με την ονομασία του αείμνηστου ηγέτη του Παναθηναϊκού θα λάβει χώρα και αυτή τη χρονιά.

Μάλιστα η Μπάγερν Μονάχου πριν προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, γνωστοποίησε το ποιες ομάδες θα μετάσχουν στο σπουδαίο τουρνουά. Λόγω και της δικής της συμμετοχής. Πέρα απ’ τους Βαυαρούς και τον Παναθηναϊκό, θα βρίσκονται στην Αθήνα η Παρτιζάν και η Αναντολού Εφές.

Ομάδες με ξεχωριστή σημασία, σε ένα τουρνουά που πέρα απ’ την μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου θα προσφέρει μπασκετική και συναισθηματική… μαγεία. Απ’ τη μία ο Παναθηναϊκός του Αταμάν που φέρνει ξανά την ελπίδα στον κόσμο, απ’ την άλλη η πρώην ομάδα του Τούρκου κόουτς, Εφές, η Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς και φυσικά η Μπάγερν του Λάσο που μετά από ένα χρόνο επιστρέφει στους πάγκους.

Όπως τονίζουν οι Γερμανοί, η ημερομηνία διεξαγωγής του τουρνουά θα είναι το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίου. Για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ που είναι πλέον στα «χέρια» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.