Μεταγραφές: Ορίστηκε το κρίσιμο ραντεβού Ολυμπιακού με Σλούκα - Ποιες ομάδες καιροφυλακτούν

Μεταγραφές: Άμεσα θα λάβει χώρα η συνάντηση κορυφής μεταξύ του Ολυμπιακού και του Κώστα Σλούκα για το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Μεταγραφές: Ορίστηκε το κρίσιμο ραντεβού Ολυμπιακού με Σλούκα - Ποιες ομάδες καιροφυλακτούν
Eurokinissi
1'

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της παραμονής ή όχι του Έλληνα γκαρντ στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής άσος επέστρεψε την Κυριακή (02/07) στην χώρα μας, έπειτα από τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Σαρδηνία της Ιταλίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η συνάντηση κορυφής μεταξύ της διοίκησης των Πειραιωτών και του Κώστα Σλούκα θα λάβει χώρα τη Δευτέρα (03/07) όπου θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του παίκτη στο Λιμάνι.

Οι δύο πλευρές έχουν εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσουν μαζί και τα επόμενα χρόνια, ωστόσο, ο 33χρονος γκαρντ έχει θέσει θέμα για τον ρόλο του στην ομάδα, αφού θα ήθελε να έχει περισσότερες αρμοδιότητες, απ’ αυτές που είχε στη δεύτερη θητεία του στον σύλλογο.

Παράλληλα, το αποτέλεσμα της συνάντησης του Ολυμπιακού με τον Κώστα Σλούκα περιμένουν και οι Φενέρμπαχτσε, Παρτιζάν και Μπαρτσελόνα. Τα «καναρίνια» της Κωνσταντινούπολης φέρεται να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον παίκτη, με τις δύο άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας να ενδιαφέρονται ζεστά για την περίπτωσή του.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή