ΜΠΑΣΚΕΤ

Χαρούμενος ο Ουίλι για τον Χουάντσο του Παναθηναϊκού

Χαρούμενος ο Ουίλι για τον Χουάντσο του Παναθηναϊκού

Προετοιμάζονται μαζί στην Εθνική Ισπανίας και ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ, μίλησε για τον αδερφό του, Χουάντσο, που θα φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός… τάραξε τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ με την ανακοίνωση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Μεταγραφή που συζητιέται έντονα και ήταν προφανώς ένα απ’ τα θέματα που απασχόλησαν τις συνεντεύξεις που έδωσε ο αδερφός του, Ουίλι. Ο σέντερ της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα πλέον, έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιλογή του αδερφού του.

Μάλιστα επισήμανε πως είχε πολλές ομάδες ενδιαφερόμενες ο διεθνής Ίβηρας φόργουορντ, αλλά επέλεξε τον Παναθηναϊκό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Χουάντσο, έχει δουλέψει πολύ τους τελευταίους μήνες», είπε αρχικά ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ και συνέχισε:

«Έχει την ευκαιρία να παίξει ξανά μπάσκετ και να αισθάνεται σημαντικός. Είμαι χαρούμενος για τον αδερφό μου. Στις προπονήσεις κυριαρχεί.

Πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τον αδελφό μου. Εκείνος πήρε την απόφαση που θεώρησε καλύτερη για την καριέρα του. Θα είμαστε αντίπαλοι, όπως πάντα στο παρκέ και μετά τα παιχνίδια θα πηγαίνουμε για δείπνο μαζί. Έχουμε και οι δύο αρκετή... βενζίνη στο ντεπόζιτό μας και ποιος ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Ίσως μια μέρα παίξουμε στην ίδια ομάδα».