ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΟΚ: Ενός λεπτού σιγή στο Ελλάδα-Σερβία για τον δολοφονημένο φίλαθλο της ΑΕΚ

ΕΟΚ: Ενός λεπτού σιγή στο Ελλάδα-Σερβία για τον δολοφονημένο φίλαθλο της ΑΕΚ
ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Σερβία για το τουρνουά Ακρόπολις (8/8, 19:45, ΕΡΤ1) στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κ.

Η Τρίτη (08/08), ήταν ημέρα γιορτής για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ επέστρεφε στο Τσάμπιονς Λιγκ και η πόλη είχε στολιστεί στα «κιτρινόμαυρα» για να τιμήσει τους νταμπλούχους του Ματίας Αλμέιδα.

Το βράδυ της 7ης Αυγούστου, ωστόσο, η νύχτα «βάφτηκε» με κόκκινο. Το αίμα του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κ., ο οποίος έπεσε θύμα της δολοφονικής επίθεσης των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, οι οποίοι ταξίδεψαν τα μισά (!) Βαλκάνια με πούλμαν για να φτάσουν στην Αθήνα.

Η ΕΟΚ θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της Ένωσης, ανακοίνωσε πως θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην αποψινή αναμέτρησή της Ελλάδας με την Σερβία για το τουρνουά Ακρόπολις (8/8, 19:45, ΕΡΤ1)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο ενός ακόμη φιλάθλου που έπεσε θύμα τυφλής οπαδικής βίας, καθώς και τα συλλυπητήρια στους οικείους του.

Τιμώντας τη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν το τζάμπολ της αποψινής αναμέτρησης της Εθνικής Ανδρών με τη Σερβία στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά Aegean Acropolis.

Με την ευχή κάποτε να σταματήσουν οι εκτός κάθε λογικής πράξεις βίας που συνδέονται με τον αθλητισμό και δεν έχουν καμία θέση σε αυτόν…»

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Αποσύρθηκε από το φιλικό τουρνουά της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Κροατία: «Στις 19/8 το ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ» - Η ενημέρωση της Ένωσης για τα εισιτήρια

Δολοφονία Μιχάλη: Οι αντιδράσεις και τα μηνύματα των ελληνικών ομάδων

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Τον Μιχάλη τον σκότωσαν Κροάτες κι Έλληνες εγκληματίες - Είχαμε ενημερώσει τις Αρχές»

Φόβοι για το Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ μετά την τραγωδία στην OPAP Arena - Αυξημένα μέτρα από την UEFA

Νέα Φιλαδέλφεια: Νέο βίντεο από τη δολοφονική επίθεση έξω από την OPAP Arena