ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κροατία: «Στις 19/8 το ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ» - Η ενημέρωση της Ένωσης για τα εισιτήρια

Κροατία: «Στις 19/8 το ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ» - Η ενημέρωση της Ένωσης για τα εισιτήρια

Σύμφωνα με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ η ρεβάνς με την ΑΕΚ στην Opap Arena θα γίνει στις 19 Αυγούστου και ώρα 21:45. Η ενημέρωση της Ένωσης για τα εισιτήρια της αναμέτρησης

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενημέρωσε επίσημα για τις νέες ημερομηνίες των αγώνων με την ΑΕΚ, μετά την αναβολή του αποψινού αγώνα.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ στις 15 Αυγούστου και η ρεβάνς σύμφωνα με τους Κροατής στην Αθήνα στις 19/8.

Αναλυτικά:

«Η Ντιναμό ενημερώνει το κοινό ότι το πρώτο παιχνίδι μεταξύ τη Ντιναμό και την ΑΕΚ θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ στις 15 Αυγούστου στις 21:00 (ώρα Ελλάδας).

Ο επαναληπτικός αγώνας θα παιχτεί στην Αθήνα στις 19 Αυγούστου στις 21:45 (ώρα Ελλάδας).

Και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών».

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ ενημέρωσε πως τα εισιτήρια για το αναβληθέν ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα ισχύσουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία του αγώνα. Παράλληλα, θα δοθεί και προθεσμία για επιστροφή εισιτηρίων.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποιεί πως τα απλά εισιτήρια που έχουν πωληθεί για τον αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που αναβλήθηκε, ισχύουν κανονικά για τον αγώνα που θα γίνει στην Αθήνα, στις 18 ή 19 Αυγούστου.

Ωστόσο οποιοσδήποτε κάτοχος απλού εισιτηρίου για οποιονδήποτε λόγο επιθυμεί να το επιστρέψει και να λάβει πίσω το αντίτιμο, μπορεί να στείλει σχετικό email στην διεύθυνση tickets@aekfc.gr. Tα email μπορούν να στέλνονται από σήμερα Τρίτη (8/8) μέχρι την Παρασκευή 11/8 στις 21.00. Μετά από αυτή την χρονική προθεσμία δεν θα είναι δυνατή η επιστροφή του εισιτηρίου.

Το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να επιστραφούν τα χρήματα στον αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό, εξαρτάται από τις διαδικασίες της τράπεζας του αγοραστή».