ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έβδομος πιο ακριβοπληρωμένος στο NBA - Το απίστευτο ποσό που θα εισπράξει

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έβδομος πιο ακριβοπληρωμένος στο NBA - Το απίστευτο ποσό που θα εισπράξει
EPA/Peter Foley, ΑΜΠΕ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του NBA για τη νέα σεζόν εμφανίζεται ο «Greek Freak».

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς καταλαμβάνει την έβδομη θέση στην σχετική λίστα, μια και θα εισπράξει το ποσό των 45.640.084 εκατομμυρίων δολαρίων, όσα θα πάρουν και οι Πολ Τζορτζ, Κάουι Λέοναρντ και Νταμιάν Λίλαρντ, οι οποίοι συμπληρώνουν την πρώτη 10άδα.

Στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του «μαγικού κόσμου» φιγουράρει ο Στεφ Κάρι. Ο Αμερικάνος άσος των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα εισπράξει 51.915.615 εκατομμύρια δολάρια. Στη δεύτερη θέση είναι ο Κέβιν Ντουράντ με 47.649.433 εκατομμύρια δολάρια, ενώ την πρώτη τριάδα κλείνει ο Τζόελ Εμπίιντ με 47.607.350 εκατομμύρια δολάρια.

Τα ίδια χρήματα θα εισπράξει και ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, όπως και ο Νίκολα Γιόκιτς, MVP των περσινών τελικών και κατέκτησε το πρωτάθλημα του NBA με τους Ντένβερ Νάγκετς. Πιο πάνω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εμφανίζεται ο Μπράντλεϊ Μπιλ με 46.741.590 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του NBA:

Σχετικές ειδήσεις