ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέα «βόμβα» για τους Νικς και τον Greek Freak από τον Μπιλ Σίμονς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέα «βόμβα» για τους Νικς και τον Greek Freak από τον Μπιλ Σίμονς
Eurokinissi

Οι New York Knicks θα προσθέσουν έναν μεγάλο αστέρα στο ρόστερ τους μέχρι την επόμενη σεζόν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους τρεις που έχουν βάλει στο στόχαστρο.

O «καπνός» για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν λέει να εξαφανιστεί και απομένει να δούμε πότε θα ξεσπάσει η... φωτιά.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο, Μπιλ Σίμονς, αυτό μπορεί να γίνει μέσα στον επόμενο χρόνο.

Όπως αναφέρει οι ιστορικοί Νικς της Νέας Υόρκης είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός μεγάλου αστεριού μέσα στον επόμενο ένα χρόνο. Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε ονόματα λέγοντας πως εγγυάται πως ένας εκ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, Τζοέλ Εμπίντ και Ντόνοβαν Μίτσελ θα γίνει κάτοικος του Big Apple.

«Οι Νικς θα πάρουν έναν από τους τρεις, το εγγυώμαι. Ο Γιάννης, ο Εμπίντ ή ο Μίτσελ θα είναι μέλος της ομάδας σε έναν χρόνο από τώρα», είπε ο Σίμονς.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο συνδέεται με τους New York Knicks. Είχε γραφτεί ξανά σε αμερικανικά ρεπορτάζ, μετά από τις δηλώσεις του Greek Freak πως δεν θα υπογράψει πρόωρη επέκταση συμβολαίου με τους Μιλγουόκι Μπακς αν δεν νιώσει πως άπαντες στην ομάδα πάνε για το πρωτάθλημα.

Ο πρωταθλητής του NBA το 2021 δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη 2+1 χρόνια και από το καλοκαίρι του 2024 θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει πρόωρη επέκταση με την ομάδα των «ελαφιών».

Διαβάστε επίσης:

Ισπανία: Απολογείται στο Ανώτατο Δικαστήριο ο Ρουμπιάλες για το φιλί στην Ερμόσο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Λεμπρόν Τζέιμς φτιάχνει νέα Dream Team μετά το φιάσκο των ΗΠΑ στο Μουντομπάσκετ

NBA: Συνελήφθη το μεγάλο αστέρι των Χιούστον Ρόκετς, Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ!

Εθνική Ελλάδας: Παραδέχθηκαν το λάθος οι Φύσσας, Κωνσταντινίδης - Αποφασίζει η ΕΠΟ για κυρώσεις