ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Παραδέχθηκαν το λάθος οι Φύσσας, Κωνσταντινίδης - Αποφασίζει η ΕΠΟ για κυρώσεις

Εθνική Ελλάδας: Παραδέχθηκαν το λάθος οι Φύσσας, Κωνσταντινίδης - Αποφασίζει η ΕΠΟ για κυρώσεις
Intime

Εθνική Ελλάδας: Αντιμέτωποι με κυρώσεις βρίσκονται οι Κώστας Κωνσταντινίδης και Τάκης Φύσσας, μετά την γκάφα με τους «τιμωρημένους» παίκτες στον αγώνα με το Γιβραλτάρ.

Η ΕΠΟ πήρε θέση για την γκάφα μεγατόνων με τους Κουρμπέλη, Τσιμίκα, Μάνταλο και Σιώπη, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με το Γιβραλτάρ.

Από την ομοσπονδία παραδέχθηκαν το μεγάλο λάθος με τις κίτρινες κάρτες των Ελλήνων διεθνών και θα αποφασίσει τις προσεχείς ημέρες αν θα υπάρξουν κυρώσεις για τους Τάκη Φύσσα και Κώστα Κωνσταντινίδη, που ανέλαβαν την ευθύνη.

Αναλυτικά η επίσημη τοποθέτηση της ΕΠΟ:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε λάθος ως προς την προσμέτρηση κίτρινων καρτών και κατ' επέκταση την τιμωρία διεθνών ποδοσφαιριστών, από την ΕΠΟ ανακοινώνονται τα εξής.

1. Πρόκειται περί αναμφισβήτητου λάθους, όπως παραδέχονται οι Κώστας Κωνσταντινίδης, τεχνικός διευθυντής και επικεφαλής όλων των Εθνικών Ομάδων και Τάκης Φύσσας, αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών, μολονότι το λάθος αυτό δεν είχε καμία πρακτική συνέπεια.

2. Η Διοίκηση, θα ερευνήσει το θέμα συνεκτιμώντας τη συνολική προφορά καθενός στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ειδικότερη προσφορά τους στην Εθνική Ομάδα, θα αποφασίσει δε περί του πρακτέου τις προσεχείς ημέρες».