ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Βιλντόζα, Γκριγκόνις και Αταμάν η προπόνηση στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Βιλντόζα, Γκριγκόνις και Αταμάν η προπόνηση στο ΟΑΚΑ

Με προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του τουρνουά στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το τουρνουά της Ρόδου, όπου θα αντιμετωπίσει τις Φενέρμπαχτσε (16/9, 17:00) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (17/9, 17:00) στο πλαίσιο του Nick Galis Tournament.

Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν λείπουν για τους «πράσινους», οι οποίοι είχαν τρεις απουσίες στη μεσημεριανή προπόνηση που έγινε στο ΟΑΚΑ. Ο Λούκα Βιλντόζα έκανε θεραπεία, μετά το διάστρεμμα που υπέστη την Τρίτη (12/9) και το οποίο θα του στερήσει τη συμμετοχή στα παιχνίδια της Ρόδου.

Πλέον, μένει να φανεί αν ο Αργεντινός γκαρντ θα είναι έτοιμος για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου (23/9) και μία εκ των Αναντολού Εφές και Παρτιζάν (24/9). Παιχνίδια που θα αποτελέσουν την πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων για το Σούπερ Καπ και τη EuroLeague.

Παράλληλα, από το ΟΑΚΑ απουσίασαν οι Εργκίν Αταμάν και Μάριους Γκριγκόνις, οι οποίοι βρίσκονται στη Βαρκελώνη για υποχρεώσεις της EuroLeague.

Τέλος, ο Ντίνος Μήτογλου για δεύτερη σερί μέρα έκανε μέρος της προπόνησης, χωρίς επαφές και αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το τουρνουά της Ρόδου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όπως και οι διεθνείς Ερνανγκόμεθ, Παπαπέτρου, Λεσόρ και Μωραΐτης, που έχουν ενσωματωθεί πλήρως στην προετοιμασία του Τριφυλλιού.