ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Τιμά τον Βασίλη Σπανούλη στην εκδήλωση του Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Τιμά τον Βασίλη Σπανούλη στην εκδήλωση του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Παρθενόπουλος, θα βρεθεί στις εκδηλώσεις του Ολυμπιακού προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε φιλικό την Αρμάνι Μιλάνο (20:00, Novasports 4), όπου κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Βασίλης Σπανούλης, μιας και οι Πειραιώτες θα αποσύρουν τη φανέλα του σπουδαίου μπασκετμπολίστα και νυν προπονητή του Περιστερίου.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός θα τιμήσει με ιδιαίτερο τρόπο τον παίκτη που βρέθηκε στο ρόστερ του για τέσσερα χρόνια (σε δύο περιόδους) και κατέκτησε πολλούς τίτλους με το τριφύλλι στο στήθος.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Βασίλης Παρθενόπουλος θα βρεθεί στις εκδηλώσεις που θα γίνουν για τον Σπανούλη, θέλοντας έτσι να τον τιμήσουν και να επιβεβαίωσουν τη θέληση που έχει εκφραστεί και από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για αλλαγή των συνθηκών στο ελληνικό μπάσκετ και την υπάρξη μιας αντιπαλότητας χωρίς ακρότητες, αλλά με σεβασμό, που θα κάνει πιο ελκυστικό και το προϊόν.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Σπανούλης με δηλώσεις του στη Nova αναφέρθηκε στους λόγους που τον ώθησαν το 2010 να αφήσει τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό.

«Εκείνη τη στιγμή ο Ολυμπιακός, τα τελευταία 15 χρόνια, δεν είχε τόσες πολλές επιτυχίες. Είχε μείνει πίσω στο μπάσκετ από τίτλους. Μία ομάδα με τόσο πολύ κόσμο, με εκατομμύρια κόσμο… Πάντα ήθελα να πάω σε μία τέτοια ομάδα.

Από τότε που έφυγα από το Μαρούσι ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, είχαμε μιλήσει και τότε. Απλώς χάλασε η μεταγραφή. Ο πρώτος στόχος μου και τότε μετά το Μαρούσι ήταν να πάω στον Ολυμπιακό.

Και μετά το NBA ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, όμως πάλι δεν κάθισε. Ήθελα κάτι διαφορετικό. Ήθελα να ηγηθώ μιας ομάδας που δεν είχε καταφέρει κάτι τα τελευταία χρόνια και να βοηθήσω με τον δικό μου τρόπο να πετύχει. Αυτό ήταν που μου έδινε κίνητρο, μου έδινε ζωή και ήθελα να κάνω», είπε.

Σχετικές ειδήσεις