ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε: Με τον Νίκο Γκάλη και κόσμο στις εξέδρες

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε: Με τον Νίκο Γκάλη και κόσμο στις εξέδρες
Intime

Ο Νίκος Γκάλης και πλήθος κόσμου θα βρεθεί κανονικά στις εξέδρες του Nick Galis Tournament στη Ρόδο για το Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε, καθώς μετά από σύσκεψη, λύθηκαν οριστικά τα προβλήματα που υπήρχαν.

Αλαλούμ επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής (15/9) στο κλειστό της Καλλιθέας στην Ρόδο κατά την αναμέτρηση Φενέρ - Μακάμπι για το Nick Galis Tournament.

Αρχικά απαγορεύτηκε η είσοδος στον κόσμο για λόγους ασφαλείας, αλλά τελικά με την παρέμβαση του ίδιου του Νίκου Γκάλη, αλλά και της ΕΟΚ, οι θύρες άνοιξαν κανονικά και ο κόσμος πήγε στις θέσεις του λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο του ματς.

Το Σάββατο (16/9) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με ανθρώπους της πυροσβεστικής, της αστυνομίας, αλλά και της περιφέρειας. Το βασικό πρόβλημα που έθεσε σε κίνδυνο την παρουσία κόσμου στο Nick Galis International Tournament αφορούσε την έλλειψη «κουμπιού πανικού» στο γήπεδο. Το θέμα διευθετήθηκε και έτσι δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα.

Έτσι, τα παιχνίδια Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε (16/9, 17:00) και Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ (17/9, 17:00) θα γίνουν κανονικά με το κοινό στις εξέδρες. Μάλιστα, στα δύο αυτά ματς θα βρίσκεται στις εξέδρες και το τιμώμενο πρόσωπο του τουρνουά, ο σπουδαίος Νίκος Γκάλης.