ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Η μπασκετική πανδαισία ξεκινά με Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός | Που θα δείτε όλα τα ματς

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Euroleague
EUROKINISSI

Euroleague: Η κορυφαία μπασκετική λίγκα κάνει πρεμιέρα με «ντέρμπι αιωνίων», Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κι υπόσχεται την πιο συναρπαστική κι ανατρεπτική σεζόν!

Η φετινή αγωνιστική περίοδο στη Euroleague απλά δεν χάνεται!

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης θα επιδιώξει να υπερασπιστεί τον τίτλο της, αλλά φέτος οι υποψήφιες για να τη ρίξουν από την κορυφή είναι πιο πολλές από κάθε φορά.

Στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ στην Ευρώπη, δεσπόζει η μάχη των «αιωνίων» στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο ανανεωμένος και φιλόδοξος Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν, των Κώστα Σλούκα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ και των άλλων «πράσινων» αστέρων υποδέχεται τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα, των Κώστα Παπανικολάου, Τόμας Ουόκαπ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και των υπόλοιπων «ερυθρόλευκων» αστέρων που θέλει και φέτος να παραμείνει στο ίδιο υψηλό επίπεδο!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Euroleague
Στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ στην Ευρώπη, δεσπόζει η μάχη των «αιωνίων» στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η ώρα και το κανάλι του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Το ντέρμπι «αιωνίων» της πρεμιέρας στη Euroleague, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Παρασκευής (6/10). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime. Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του από το LIVE του Newsbomb.gr.

PlayIn Showdown και το Final Four στο Βερολίνο

Η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται με την 34η αγωνιστική στις 12 Απριλίου 2024 και θα περιλαμβάνει οκτώ εβδομάδες με διπλές αγωνιστικές. Η φετινή σεζόν εγκαινιάζει την καινοτομία των Play-In Showdown που θα κρίνουν ποιες δυο ομάδες από τις θέσεις 7-10 θα ακολουθήσουν τις πρώτες έξι της βαθμολογίας στα προημιτελικά και θα διεξαχθούν 16-19 Απριλίου 2024.

Τα Play Offs θα γίνουν στο διάστημα 23/4-8/5 και θα δώσουν τα 4 πολύτιμα εισιτήρια για το Final Four που θα διεξαχθεί στις 24-26 Μάϊου 2024 στο Βερολίνο.

Η Euroleague στη NOVA ως το 2028

H NOVA έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της Euroleague στην Ελλάδα ως το 2028 και τα κανάλια Novasports θα μεταδώσουν φέτος περισσότερες από 320 αναμετρήσεις κι 140 εκπομπές Playmakers.

Κατά τη διάρκεια όλης της διοργάνωσης, η απόλυτη μπασκετική εκπομπή Playmakers και οι Novasports basketball experts θα δίνουν το «παρών» σε κάθε αγωνιστική ημέρα με την πληρέστερη και αρτιότερη δημοσιογραφική κάλυψη.

Ο οικοδεσπότης Γρηγόρης Παπαβασιλείου με τον coach Φώτη Κατσικάρη θα αναλύουν και θα σχολιάζουν μαζί με σημαντικούς καλεσμένους από τον χώρο του μπάσκετ όλα όσα γίνονται κάθε εβδομάδα στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Όλες οι εκπομπές θα μεταδίδονται παράλληλα στο κανάλι του Novasports στο YouTube στην ενότητα Live.

Euroleague
H NOVA έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της Euroleague στην Ελλάδα ως το 2028 και τα κανάλια Novasports θα μεταδώσουν φέτος περισσότερες από 320 αναμετρήσεις κι 140 εκπομπές Playmakers.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Euroleague:

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΑΣ

ΚΑΝΑΛΙ

20:00

Ερυθρός Αστέρας-Βιλερμπάν

Novasports Start

21:05

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παρτιζάν

Novasports 4

21:30

Βίρτους Μπολόνια-Ζαλγκίρις Κάουνας

Novasports 6

21:30

Μπάγερν Μονάχου-Άλμπα Βερολίνου

Novasports 5

21:30

Μπαρτσελόνα-Αναντολού Εφές

Novasports Prime

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΑΣ

ΚΑΝΑΛΙ

20:45

Φενέρμπαχτσε-Αρμάνι Μιλάνο

Novasports 5

21:15

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Novasports Prime

21:30

Βαλένθια-Μονακό

Novasports Start

21:30

Μπασκόνια-Ρεάλ Μαδρίτης

Novasports 4

Σχετικές ειδήσεις