ΜΠΑΣΚΕΤ

Φεύγουν απ’ το Ισραήλ οι παίκτες της Μακάμπι – Μετακομίζουν στην Κύπρο

Φεύγουν απ’ το Ισραήλ οι παίκτες της Μακάμπι – Μετακομίζουν στην Κύπρο

Η εμπόλεμη κατάσταση οδήγησε τους ανθρώπους της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην απόφαση να στείλουν τα μέλη της ομάδας εκτός Ισραήλ, για να είναι ασφαλείς και να μπορούν να δουλέψουν.

Η κατάσταση στο Ισραήλ είναι τραγική. Κανείς δεν νιώθει ασφαλής, είτε είναι ντόπιος είτε-πολύ περισσότερο-ξένος. Σε αθλητικό επίπεδο, έχουν διακοπεί τα πάντα όπως είναι λογικό, καθώς προέχει η ασφάλεια και όχι η άθληση και η ψυχαγωγία αυτή τη στιγμή.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ που αναζητά λύσεις για το που θα δώσει τους αγώνες της στην Euroleague μετά και την αναβολή της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο, προχώρησε σε μια δύσκολη και συγχρόνως λογική απόφαση.

Όπως ενημέρωσε η «ομάδα του λαού», τα μέλη της θα μετακομίσουν στην Κύπρο για όσο διαρκεί ο πόλεμος στη χώρα. Την αρχή κάνουν οι Αμερικανοί παίκτες και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι αθλητές, το τεχνικό τιμ και οι εργαζόμενοι στο αγωνιστικό τμήμα του ιστορικού συλλόγου.

Μένει να φανεί αν υπάρχει σκέψη ή ενδεχόμενο να δώσει στο νησί της Αφροδίτης τις αναμετρήσεις της για την Euroleague η ομάδα του Ισραήλ.