ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Ανακοινώθηκε η αλλαγή έδρας στο Μακάμπι - Βαλένθια λόγω του πολέμου στο Ισραήλ

Euroleague: Ανακοινώθηκε η αλλαγή έδρας στο Μακάμπι - Βαλένθια λόγω του πολέμου στο Ισραήλ
Intime

Πόλεμος στο Ισραήλ: Μακάμπι Τελ Αβίβ και Βαλένθια συμφώνησαν να αλλάξει η έδρα στα μεταξύ τους παιχνίδια λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή. 

Τα δραματικά γεγονότα στο Ισραήλ είχαν ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Euroleague ανάμεσα στην Αρμάνι Μιλάνο και την Μακάμπι, με την ομάδα του Τελ Αβίβ να μετακομίζει προσωρινά στην Κύπρο για την προετοιμασία της.

Την Δευτέρα (9/10), μάλιστα, ήρθε μια ακόμα αλλαγή στο πρόγραμμα της Ευρωλίγκας. Όπως ανακοίνωσε και η διοργανώτρια, Μακάμπι και Βαλένθια συμφώνησαν στην αμοιβαία αλλαγή έδρας των μεταξύ τους αναμετρήσεων.

Το ματς της 3ης αγωνιστικής της Euroleague που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ στις 18 Οκτωβρίου θα γίνει τελικά στην ισπανική πόλη, με το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι να γίνεται στο Ισραήλ -εκτός απροόπτου- στις 11 Απριλίου 2024 για την 32η αγωνιστική.

Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με τα παιχνίδια της Χάποελ Τελ Αβίβ και της Βενέτσια στο EuroCup. Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην Ιταλία στις 17 Οκτωβρίου και στο Ισραήλ στη 12η στροφή του EuroCup (20/12/23).