ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Οι προβλέψεις των 30 GMs για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους πρωταθλητές της νέας σεζόν

NBA: Οι προβλέψεις των 30 GMs για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους πρωταθλητές της νέας σεζόν
Instagram

Οι General Managers των 30 ομάδων του NBA έδωσαν τις προβλέψεις τους για τη νέα σεζόν, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ξεχωρίζει σε πολλές κατηγορίες.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι GMs των 30 ομάδων του NBA απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με τη νέα σεζόν. Κάνοντας ουσιαστικά τις προβλέψεις τους για όσα θα δούμε στην χρονιά που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Στην πιο... σημαντική ερώτηση για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα, τρεις ομάδες ξεχώρισαν. Το 33% απάντησε πως οι Νάγκετς θα διατηρήσουν τον τίτλο, ενώ αντίστοιχο ποσοστό θεωρεί πως οι Σέλτικς θα επικρατήσουν αυτή τη φορά. Από κοντά και οι Μιλγουόκι Μπακς των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμ Λίλαρντ.

Επίσης, το 34% απάντησε ότι οι Σέλτικς θα κερδίσουν την Ανατολή, ενώ το 33% διάλεξε τους Μπακς. Το 35% είπε ότι οι Νάγκετς θα κερδίσουν τη Δύση, με το 26% να επιλέγει τους Σανς.

Όσο για τον MVP της νέας σεζόν; Ο Νίκολα Γιόκιτς συγκέντρωσε το 43% των προτιμήσεων και ο Γιάνβνης Αντετοκούνμπο το 20%. Στην ερώτηση για το ποιος παίκτης θα ήταν αυτός από τον οποίο θα ξεκινούσαν την ομάδα τους, το 33% επέλεξε τον Γιόκιτς, το 23% τον Βικτόρ Ουεμπανιαμά και το 13% τον Greek Freak.

Ο Στεφ Κάρι ψηφίστηκε κορυφαίος πόιντ γκαρντ, ο Ντέβιν Μπούκερ κορυφαίος σούτινγκ γκαρντ, ο Τζέισον Τέιτουμ κορυφαίος σμολ φόργουορντ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κορυφαίος πάουερ φόργουορντ και ο Νίκολα Γιόκιτς κορυφαίος σέντερ.

Το 80% επέλεξε τον Γιόκιτς ως κορυφαίο ξένο παίκτη, με τους Ντόντσιτς (10%) και Αντετοκούνμπο (7%) να ακολουθούν, ενώ κορυφαίος παίκτης εκτός NBA ψηφίστηκε ο Νίκολα Μίροτιτς με 37%.

Ο 'Ελληνας σούπερ σταρ των Μπακς κατέκτησε μία ακόμα πρωτιά, αυτή του κορυφαίου αμυντικού, με ποσοστό 40%.